“Αθλητισμός για όλους” – Μη μένεις έξω από το παιχνίδι!

ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας

 Καισαριανή Τηλ: 213.2010.733

 

ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

     Ο Δήμος Καισαριανής  υλοποιεί και φέτος τα Αθλητικά Προγράμματα «Αθλητισμός για όλους» σε συνεργασία με την Γ.Γ.Α.  σε τμήματα για τους μαθητές από Α δημοτικού έως και Α γυμνασίου. Σκοπός μας, η γνωριμία των παιδιών με τα αθλήματα και η προβολή ενός άλλου τρόπου ζωής με βάση τις αρχές και τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι».

   Για τον καλύτερο προγραμματισμό των τμημάτων, παρακαλούμε όπως δηλώσετε την πρόθεση συμμετοχής του / των παιδιών σας στο έντυπο, που θα διανεμηθεί στα σχολεία και το οποίο επιστρέφετε συμπληρωμένο στους Διευθυντές των σχολείων ή στο Δημαρχείο (2ος όροφος, γραφείο Παιδείας και Αθλητισμού) έως και Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019. Για δημότες –κάτοικους Καισαριανής η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στα 10€ και δωρεάν για  τρίτεκνους-πολύτεκνους, μονογονεϊκές και άπορες οικογένειες. Για τους ετεροδημότες η συνδρομή ανέρχεται σε 15 €

Τα αθλήματα για φέτος θα είναι :

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ –  ΜΠΑΣΚΕΤ- ΒΟΛΕΫ –ΤΕΝΙΣ- ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΚΗ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ

Για τα τμήματα θα ενημερωθείτε  τηλεφωνικώς αμέσως μετά τη λήξη των αιτήσεων ενώ η έναρξη των δραστηριοτήτων προβλέπεται προς το τέλος Οκτωβρίου.

Ο Δήμος Καισαριανής θα υλοποιήσει επίσης και τα προγράμματα ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ Γ΄ΗΛΙΚΙΑ. Ενημέρωση στα τηλέφωνα του Γραφείου Παιδείας και Αθλητισμού  2132010733 και 2132010784 και μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου http://portal.kessariani.gr.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού

Γιάννης Τσιροζίδης 

Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

https://kaisariani.gr/wp-content/uploads/2019/10/1-ΑΙΤΗΣΗ-ΜΗ-ΜΕΝΕΙΣ-ΕΞΩ-ΑΠΟ-ΤΟ-ΠΑΙΧΝΙΔΙ.pdf