Ανακοίνωση για την αποκομιδή απορριμμάτων

Ύστερα και από την απόφαση των εργαζομένων στους Δήμους να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους  ενάντια στην απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που απολύει 15000 εργαζόμενους σε κρίσιμες για τους Δήμους υπηρεσίες, παρακαλούμε τους κατοίκους  να περιορίσουν τον όγκο των απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων που αποθέτουν προς αποκομιδή, όσο αυτό είναι δυνατόν.

Ο Δήμος Καισαριανής κατανοώντας την κατάσταση και στοχεύοντας στην διασφάλιση της δημόσιας υγείας, έχει ξεκινήσει πρόγραμμα ψεκασμών στους κάδους και περιμετρικά από αυτούς με απολυμαντικό υγρό από το Σάββατο 24 Ιουνίου ώστε να περιοριστεί η δυσοσμία και να γίνει όσο το δυνατόν απολύμανση.

Ζητάμε την κατανόηση όλων των κατοίκων και την ταυτόχρονη στήριξη στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων. Χωρίς αυτούς τους εργαζόμενους θα είναι αδύνατη η εύρυθμη λειτουργία υπηρεσιών όπως η καθαριότητα στους Δήμους.

Ο Δήμος Καισαριανής στέκεται στο πλευρό όλων εργαζομένων και των δίκαιων διεκδικήσεων τους για άμεση νομοθετική παρέμβαση για μετατροπή όλων των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου, όλων των συμβασιούχων, σε όλες τις υπηρεσίες των δήμων, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.