Ανακοίνωση για την κινητοποίηση στην ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε.

Σήμερα, Τρίτη 28 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση στην ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. (πρώην ΟΣΚ). Την κινητοποίηση καλούσε η Ένωση Γονέων Καισαριανής, για την καθυστέρηση της διοίκησης του Οργανισμού να προχωρήσει τον διαγωνισμό για την υλοποίηση του έργου επισκευών στα σχολεία της Καισαριανής, ύψους 734.000€.

Στην κινητοποίηση παρευρέθηκε αντιπροσωπία της Δημοτικής Αρχής με επικεφαλής το Δήμαρχο Ηλία Σταμέλο, πλήθος μαθητών από τα σχολεία της πόλης μας,  μέλη των συλλόγων γονέων, της Ένωσης Γονέων Καισαριανής, της Ομοσπονδίας Γονέων καθώς και φορείς της πόλης. Την κινητοποίηση χαιρέτησε και το σωματείο εργαζομένων της ΚΤ.ΥΠ Α.Ε..

Αντιπροσωπία των παρευρισκομένων μαζί με το Δήμαρχο συναντήθηκε με τη Διοίκηση και έλαβε τη δέσμευση από το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού ότι την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 στο Δημαρχείο Καισαριανής θα παραδώσουν υπογεγραμμένη τη σύμβαση ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία δημοπράτησης, καθώς και ότι το έργο των επισκευών στα σχολεία της πόλης μας θα έχει ολοκληρωθεί πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά 2017-2018.

Αποτελεί μια θετική εξέλιξη σε έναν αγώνα που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια, από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη Διοίκηση του Δήμου. Η υλοποίηση του έργου αυτού θα καλύψει σειρά σοβαρών αναγκών και προβλημάτων που υπάρχουν στα σχολεία της Καισαριανής ώστε οι μαθητές της Καισαριανής να  μπορούν να στεγάζονται σε ασφαλή σχολεία που θα καλύπτουν τις ανάγκες τους.