Ανακοίνωση Δήμου Καισαριανής για την ένταξη του στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Εγκρίθηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο η ένταξη της μελέτης του Δήμου μας στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV, της Πράξης: «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Καισαριανής» συνολικού προϋπολογισμού 600.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Καισαριανής (Ν. Αττικής).

Μετά από συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος με τον Υπουργό Εσωτερικών, όπου παρουσιάστηκε η μελέτη για το συγκεκριμένο θέμα, ο Υπουργός ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη της πόλης μας για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, αποδεικνύοντας και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την Καισαριανή.

Τα έργα θα ξεκινήσουν άμεσα μετά την λήξη της περιόδου καραντίνας λόγω κορωνοιού.

Ο Χρήστος Βοσκόπουλος μετά την ενημέρωση του για έγκριση της δαπάνης δήλωσε: «Η άθληση στην πόλη μας είναι από τις προτεραιότητες της Δημοτικής αρχής και η συγκεκριμένη δράση είναι ένα δείγμα για αυτό. Αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι με  σχέδιο και τεχνογνωσία η πόλη μας αναβαθμίζεται. Ευχαριστούμε τον κύριο Θεοδωρικάκο για την άμεση ανταπόκριση του.»