Απόκριες 2018: “Κουδουνάδες” και γλέντι στα ΚΑΠΗ

Με πειράγματα, περιπαικτική διάθεση, κέφι και φυσικά πολύ χορό αλλά και φαγητό πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση για τις φετινές Απόκριες στο Δήμο Καισαριανής την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

Ξεκινώντας από το Πολιτιστικό Κέντρο «οι Κουδουνάδες» περιφέρθηκαν στις γειτονιές καταλήγοντας στα ΚΑΠΗ της πόλης όπου με την έλευσή τους στήθηκε μια μεγάλη γιορτή.

Συνεχίζουμε τις εκδηλώσεις το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 10.30π.μ στο Σκοπευτήριο. Εκεί ο Δήμος Καισαριανής και το 2ο Σύστημα Προσκόπων Καισαριανής θα έχουν διαμορφώσει στίβους μάχης και οι ομάδες από τα Γυμνάσια και τα Λύκεια θα διαγωνιστούν μεταξύ τους διεκδικώντας το έπαθλο!

Την σκυτάλη θα πάρουν οι μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στο κέντρο της πόλης την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 3.00μ.μ. Ξεκινώντας από τρεις διαφορετικές γειτονιές, την πλατεία Αλεξάνδρου, το πάρκο 2ας Μαΐου και τα Γυμνάσια της πόλης, όλοι οι καρναβαλιστές θα συγκεντρωθούν στο σχολικό συγκρότημα «Βενιζέλου» και θα ξεκινήσουν την παρέλασή τους, που θα καταλήξει στην πλατεία «Δημάρχου Π. Μακρή» για να χορέψουν σε ξέφρενους χορούς ως αργά.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 11.30π.μ. στο πάρκο Αϊ Γιάννη στα Ξύλινα. Όλοι οι Καισαριανιώτες και οι Καισαριανιώτισσες θα γιορτάσουμε τα παραδοσιακά «Κούλουμα» όπως κάθε χρόνο για δεκαετίες τώρα, με ζωντανή μουσική, πολύ χορό και νηστίσιμα εδέσματα που θα προσφέρονται στο χώρο.

Σας περιμένουμε όλους στις εκδηλώσεις του Δήμου μας για να ξεφαντώσουμε στους ξέφρενους και ανατρεπτικούς αποκριάτικους εορταστικούς ρυθμούς.