Δελτίο Τύπου Δήμου Καισαριανής για το τριήμερο 6-8 Αυγούστου

 

Αποφάσεις για την προστασία της πόλης και των πολιτών για το τριήμερο 6, 7 και 8 Αυγούστου

 

Μετά από έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Χρήστος Βοσκόπουλος, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι αποφασίστηκαν τα εξής:

Με απόφαση Δημάρχου η Διοίκηση και οι Υπηρεσίες του Δήμου μας θα είναι σε επιφυλακή, ώστε να αντιμετωπιστεί κάθε ζήτημα που ενδεχομένως να προκύψει, κατά τη διάρκεια του τριημέρου 6, 7 και 8 Αυγούστου.

Έγινε αίτημα στην αστυνομία για να υπάρχει Αύρα της αστυνομίας σε επιφυλακή, στην είσοδο του Υμηττού και  να υπάρχει αυξημένη περιφρούρηση στο πάρκο του Σκοπευτηρίου λόγω της απαγόρευσης της πρόσβασης των   πολιτών σε άλση.

Τα «Ξύλινα» και η «ΑΙΟΛΙΑ» θα παραμείνουν κλειστά για όλο το τριήμερο.

Η υπηρεσία «Βοήθεια στο σπίτι» θα βρίσκεται σε επιφυλακή σε περίπτωση που χρειαστεί να συνδράμει τους   πολίτες σε έκτακτα περιστατικά. Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης χρειαστεί βοήθεια παρακαλούμε το  Κέντρο  Επιχειρήσεων Α’ ΚΑΠΗ στο τηλέφωνο  2107240661.

Θα υπάρχει συνεχής επικοινωνία με την εθελοντική ομάδα του Δήμου για ζητήματα που αφορούν τα αδέσποτα  ζώα.

Γίνεται παράκληση στους πολίτες σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψη τους κάποια εστία φωτιάς να καλέσουν άμεσα την Πυροσβεστική στο 199.

Παρακαλούμε επίσης τους κατοίκους που διαμένουν δίπλα σε πράσινες περιοχές όπως: Βλητικό Σταθμό, Σκοπευτήριο, Πανεπιστημιούπολη και Πάρκο Αη Γιάννη να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί ο κίνδυνος για πυρκαγιά είναι μεγάλος.

Για κάθε έκτακτο περιστατικό μπορείτε να καλείτε τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Μάνο Κιτσέλλη στο 6938283898.

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος μας είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε ενδεχόμενη δυσάρεστη κατάσταση.

Ας προστατεύσουμε όλοι την πόλη μας.

 

#Πυρκαγιά #Φωτιά #Πρόληψη #CivilProtection