Δελτίο Τύπου Σχετικά με επαναλαμβανόμενα κακόβουλα και συκοφαντικά δημοσιεύματα

Την προηγούμενη εβδομάδα αναρτήθηκε στη “δημοσιογραφική” ιστοσελίδα του γνωστού κ. Αλεξανδρόπουλου δημοσίευμα με τίτλο «Λεφτά υπάρχουν στο Δήμο Καισαριανής…», όπου λίγο-πολύ παρουσιάζεται ότι η Δημοτική Αρχή σπαταλάει τα χρήματα των δημοτών σε υψηλές αμοιβές αιρετών και συμβούλων, ενώ την ίδια ώρα αφήνει ανασφάλιστους εργαζόμενους.

Το δημοσίευμα κατασκευάστηκε όχι για να ενημερώσει τους δημότες αλλά, για να συκοφαντήσει με χυδαία επιχειρήματα και να αναπαραχθεί από διάφορους άλλους πρόθυμους, ομοίων προθέσεων και πολιτικού ύφους.

Για “επιβεβαίωση” της κατηγορίας παρουσιάζεται ως “ντοκουμέντο” ένα ένταλμα πληρωμής της μισθοδοσίας των αιρετών του Δήμου, όπου σκόπιμα εμφανίζεται μόνο το όνομα της Αντιδημάρχου Παιδείας Κ. Γεωργοπούλου. Με την απάτη αυτή επιχειρείται να δημιουργηθούν εντυπώσεις σχετικά με το ύψος των απολαβών της και πάνω απ’ όλα να στοχοποιηθούν τα μέλη της διοίκηση του ΚΚΕ και το ηθικό του κύρος.

Ο συγγραφέας του δημοσιεύματος γνωρίζει πολύ καλά και εξ’ ιδίων ότι τα προβλήματα του γυμναστηρίου «ΚΑΙΣΑΡΙΟΝ» έρχονται από πολύ παλιά. Γνωρίζει επίσης την τεράστια προσπάθεια που έχει καταβάλει η σημερινή Δημοτική Αρχή και τις παρεμβάσεις της για να αντιμετωπιστεί αυτή η “κληρονομιά”. Επιλέγει όμως, κατά το αποκλειστικό ύφος και ήθος που τον χαρακτηρίζει, να παραποιήσει την αλήθεια και να χυδαιολογήσει.

Ειδικά σε σχέση με το ηθικό κύρος του ΚΚΕ και των εκπροσώπων του στην πόλη, ο συγγραφέας δεν έχει το ανάστημα και την πολιτική διαδρομή για να προσάψει οτιδήποτε.

«Σε τούτα εδώ τα  μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει».

Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα της Καισαριανής, γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και ακόμα περισσότερο την προσφορά και τη στόφα των κομμουνιστών. Γι αυτό πάντοτε, πριν αλλά και σήμερα, αποτέλεσαν ασπίδα σε όλες τις συκοφαντίες και τις επιθέσεις που δέχτηκαν.

 

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017