Αρχική / Αιρετή Διοίκηση / Δημοτικό Συμβούλιο

Δημοτικό Συμβούλιο

Αντωνόπουλος Δημήτρης

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Γεννήθηκε το 1962 στην Καισαριανή. Γιος του Κωνσταντίνου και της Σοφίας Αντωνοπούλου, η οποία διετέλεσε επί 12 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος στην πόλη μας. Είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών. Μένει και δραστηριοποιείται στην Καισαριανή διατηρώντας λογιστικό γραφείο. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Νήαρ Ηστ. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Χρήστου Βοσκόπουλου από το 2014 εώς και σήμερα.

 

 

Βούρλου Μαρία  

Αντιδήμαρχος Διοικητικών υπηρεσιών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Γεννήθηκε το 1981, μεγάλωσε,  γαλουχήθηκε και ζει στην Καισαριανή. Παντρεμένη με τον Γιάννη Αλεξόπουλο και μητέρα ενός παιδιού. Υπάλληλος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με μεγάλη εμπειρία σε Διοικητικές θέσεις. Απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Καισαριανής. Απόφοιτος του Δημόσιου ΙΕΚ Αγίου Δημητρίου στον τομέα της Διαφήμισης.

 

 

 

Γαβρίλη Αγγελική

Γεννήθηκε το 1996 στην Καισαριανή και είναι κόρη της Αντωνίας και του Γιώργου Γαβρίλη. Είναι τελειόφοιτη του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου και το τελευταίο ένα χρόνο εργάζεται σε λογιστικό γραφείο, έχοντας παράλληλα έντονη δραστηριότητα σε κοινωνικές και εθελοντικές ομάδες.

 

 

 

Καλαλής Εμμανουήλ (Μάνος)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καισαριανή. Οι γονείς του κατάγονταν από τη Μικρά Ασία. Τελείωσε το λύκειο στην αγαπημένη του πόλη και δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά-πάντα στην Καισαριανή-έχοντας κρεοπωλείο από το 1992 με μεγάλη επιτυχία. Σήμερα στο κατάστημα του εργάζεται και ο 24χρονος γιος του. Στήριξε την τοπική ομάδα καλαθοσφαίρισης Νηαρ Ηστ,ως πρόεδρος, την αγωνιστική περίοδο 2005-2006. Ειναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τόπο επιστρατεύοντας όλο του το δυναμικό.

 

 

Κιτσέλλης Μάνος

Αντιδήμαρχος Παιδείας,Τουρισμού και Πολιτικής Προστασίας

Γεννήθηκε το 1964 στη Καισαριανή στην οποία ζει και εργάζεται ως καθηγητής πληροφορικής. Ασχολείται ενεργά με τα κοινά του τόπου μας σε διάφορους συλλόγους. Οι περιβαλλοντικές του ανησυχίες τον οδήγησαν στη δημιουργία του φυσιολατρικού συλλόγου Περιπατητική ομάδα Υμηττού» με σκοπό την ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου του τόπου μας. Είναι παντρεμένος με τη Πασχαλιά Ζαγκότση και πατέρας δύο αγοριών, του Χαράλαμπου και του Χρήστου.

 

 

Μαζαράκης Ευγένιος

Μηχανικός Πληροφορικής. Γέννημα θρέμμα  Καισαριανιώτης, ετών 29. Γιος της  Έλλης & του Νίκου Μαζαράκη. Απόφοιτος  Αρσάκειου Σχολείου Ψυχικού,  σπούδασε στο Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του  Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στη Θεωρητική Πληροφορική στο ίδιο τμήμα. Μέλος των ακαδημιών του Εθνικού Αστέρα & Αστέρα  2004

 

 

Τσιροζίδης Ιωάννης

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος,Ποιότητας Ζωής και Αθλητισμού

Γεννήθηκε στην Καισαριανή το 1968 από πατέρα Πόντιο και μητέρα Μικρασιάτισσα. Απόφοιτος 2ου Λυκείου Καισαριανής όπου διετέλεσε και μέλος του 15μελούς. Έπαιξε ποδόσφαιρο στον Εθνικό Αστέρα. Εργάζεται σε θεατρικές παραγωγές. Παντρεμένος.

 

 

 

Φασκιώτης Γεώργιος

Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών

Γεννήθηκε το 1963 από μητέρα Μικρασιάτισσα. Ασχολήθηκε με τη φωτογραφία, αναλαμβάνοντας την οικογενειακή επιχείρηση. Έχει διατελέσει, πρόεδρος στο Σύλλογο Τριτέκνων Καισαριανής, Πρόεδρος στην Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης στο 2ο Σύστημα Προσκόπων Καισαριανής, Μέλος στην ‘Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας. Σήμερα είναι Γ.Γ. του Συλλόγου Τριτέκνων Καισαριανής και ενεργό μέλος της Περιπατητικής Ομάδας Υμηττού. Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά.

 

 

Σταμέλος Ηλίας

Εκλεγμένος Δήμαρχος με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης μετά τις εκλογές στις 30.11.2014. Απόφοιτος ΤΕΙ. Εργαζόμενος στη ΔΕΗ για 36 χρόνια. Στέλεχος του ΚΚΕ, πρώην μέλος του εργατικού τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ. Συνδικαλιστής στο κλάδο της ενέργειας μέχρι τη συνταξιοδότησή του. Πρώην αντιπρόεδρος στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και πρόεδρος στο κλαδικό συνδικάτο ενέργειας.Από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΜΕ,  μέλος της Εκτελεστικής  του Επιτροπής, με ενεργητικό ρόλο στην προσπάθεια ανασύνταξης του εργατικού κινήματος, τον ταξικό του προσανατολισμό, τη σύγκρουση με τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό.Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην  Καισαριανή από το 2010.

 

Αραχωβίτη Μαρία

 

Γεωργοπούλου Κανέλα

Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νέας Γενιάς από το 2014 έως 2019 .Μέλος του Δ/Σ της  Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής. Μέλος του Δ/Σ του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής.

 

Κατημερτζής Γεώργιος

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου από το 2014 έως 2019.Πρώην Δήμαρχος Καισαριανής. Μηχανολόγος. Συνταξιούχος ΕΒΕ. Ιδρυτικό μέλος της ΠΑΣΕΒΕ και μέλος του Δ/Σ των συνταξιούχων ΟΑΕΕ. Γραμματέας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ (στο πανελλαδικό όργανο). Μέλος του ΔΣ του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής.

 

Κατσαρέλης Νικόδημος

Μικρασιάτικης καταγωγής, παντρεμένος πατέρας τριών παιδιών.Διετέλεσε – ως πνευμολόγος – Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».Δημοτικός σύμβουλος την περίοδο 1998 -2014.Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υγείας 2007 -2010

 

 

Πλυτάς Ευάγγελος

 

Πολυχρονάκης Συμεών-Χρήστος

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών από το 2014 έως 2019

Ιδιωτικός Υπάλληλος. Μέλος της Εθελοντικής Δασοπροστασίας του Δήμου Καισαριανής.

 

 

Λήλου- Σαρρηπαναγιώτου Στέλλα

Δημοτικός σύμβουλος από το 2014 έως 2019.Ιδρυτικό μέλος του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής, σήμερα είναι πρόεδρός του. Μέλος Δ.Σ. του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού του Δήμου. Με πολύχρονη δράση στα κοινά της πόλης μέσα από τους συλλόγους γονέων και τα τοπικά συμβούλια.

 

Γραφίδου Γεσθημανή

 

 

 

 

 

Ζαρκαδούλας Νικόλαος

 

 

 

 

 

Καρατζάς Ανδρέας

 

 

 

 

 

Αναγνωστάκης Κωνσταντίνος

 

 

 

 

 

Παρασκευά Δέσποινα

 

 

 

 

 

Καγιαμπάκη Ειρήνη

 

 

 

 

 

 

Παραγυιού Άννα

 

 

 

 

 

Κουφού Σταυρούλα

 

 

 

 

 

Αλεξόπουλος Σπυρίδων

 

 

 

 

 

Μιλτσακάκης Μιχαήλ

 

 

 

 

 

Χατζησάββας Μηνάς

Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Και Εμπορικών Δραστηριοτήτων