Εγκαίνια Βιοκλιματικού Παιδικού Σταθμού

Με μια όμορφη παιδική γιορτή πραγματοποιήθηκαν χθες, Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, τα εγκαίνια του νέου Βιοκλιματικού Παιδικού Σταθμού της Καισαριανής.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Ερμίνα Κυπριανίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, Σπύρος Τζόκας, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων της πόλης μας, κ. Γιώργος Κοντόσταυλος, κ. Αντώνης Καμπάκας, κ. Χρήστος Βοσκόπουλος και ο κ. Ευάγγελος Κακανάκης, καθώς και πλήθος Δημοτικών Συμβούλων. Επίσης, παραβρέθηκε η Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καισαριανής, κα. Βάσω Κωνσταντοπούλου και ο κατασκευαστής του Σταθμού κ. Κωνσταντίνος Γεωργουλής.

Ο Δήμαρχος στην ομιλία του τόνισε ότι πρόκειται για ένα έργο ζωής για την πόλη μας, καθώς αφορά τα νέα ζευγάρια και κυρίως τα παιδιά τους.

Υπογράμμισε ότι χάρις στις συνεχείς προσπάθειες και παρεμβάσεις αλλά και με την τελεσίδικη δικαίωση από τα δικαστήρια, έγινε κατορθωτό να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που κατά καιρούς ανέκυπταν και αμφισβήτησαν μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου, ώστε σήμερα να το χαίρονται τα παιδιά της πόλης και να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες του απαιτητικού έργου της προσχολικής αγωγής.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Δήμαρχος ανέφερε πως η ολοκλήρωση του συνολικού σχεδίου αναβάθμισης του Σκοπευτηρίου και των εγκαταστάσεων του που έχει επεξεργαστεί η Δημοτική Αρχή, μέρος του οποίου ήταν και η αποπεράτωση του Βιοκλιματικού Σταθμού αλλά και του Μουσείου, θα αναδείξει το σύνολο του χώρου του «Θυσιαστηρίου της Λευτεριάς», αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Στη συνέχεια ακολούθησε η καλοκαιρινή γιορτή που με πολύ αγάπη είχαν ετοιμάσει οι παιδαγωγοί των τμημάτων μαζί με τους μικρούς μαθητές του Παιδικού Σταθμού και παρουσίασαν στους γονείς και τους υπόλοιπους παραβρισκόμενους στην γιορτή.