Εκδήλωση ενημέρωσης για την έναρξη των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Καισαριανής

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για την έναρξη των Δομών: «Παροχή Βασικών Αγαθών του Δήμου Καισαριανής Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο και  Παροχή Συσσιτίου» και «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Καισαριανής», οι οποίες εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020», που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος , οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και ωφελούμενοι του προγράμματος. Το παρόν έδωσαν από τους φορείς της πόλης μας μέλη από το Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Καισαριανής, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα- Καισαριανής-Παγκρατίου “Ρόζα Ιμβριώτη”, την Ένωση Γονέων Καισαριανής, το Σύλλογο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καισαριανής, το Σύλλογο Αυτοαπασχολούμενων-Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Δήμου Καισαριανής (ΣΑΕΒΕΚ), το Μικρασιατικό Σύλλογο Καισαριανής και την Ομάδα Δράσης για την Καισαριανή.

Την ενημέρωση πραγματοποίησε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και οι Υπεύθυνοι των Δομών παρουσιάζοντας τις Δομές και τη λειτουργία τους, καθώς και τις δράσεις που ήδη αναπτύσσουν.

Ήδη, στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου στο kaisariani.gr υπάρχει διαμορφωμένος χώρος όπου οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερώνονται για τα προγράμματα και τις δράσεις τους.

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017