Η Δημοτική Αρχή Καισαριανής στήριγμα στην πάλη των εργαζομένων του Δήμου

Στη χθεσινή απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στους Δήμους παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης,  δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράστασή τους στο δίκαιο αγώνα τους.

Μαζί με τους εργαζόμενους του Δήμου Καισαριανής διαδήλωσαν μέχρι τη Βουλή και το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, απαιτώντας την ικανοποίηση του αιτήματός τους για μόνιμη και σταθερή δουλειά, με νομοθετική ρύθμιση για τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ήδη από την Τρίτη 20 Ιουνίου είχε πάρει απόφαση ο Δήμος να παραμείνει κλειστός την Πέμπτη 22 Ιουνίου στηρίζοντας και με αυτήν του την απόφαση τους εργαζόμενους και τις δίκαιες διεκδικήσεις τους.

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και ζητάμε η κυβέρνηση άμεσα να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση ώστε να λυθεί το πρόβλημα, να  μην αμφισβητηθεί η πληρωμή τους και να μονιμοποιηθούν οι εργαζόμενοι, να λειτουργήσουν απρόσκοπτα και χωρίς νέα, ακόμη μεγαλύτερα, προβλήματα οι Δήμοι.

Καμία απόλυση! Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων εδώ και τώρα!