Αρχική / Slider / Κούλουμα στο Δήμο Καισαριανής

Κούλουμα στο Δήμο Καισαριανής

Με πλήθος κόσμου από την πόλη και γειτονικές περιοχές γιορτάστηκαν και φέτος την Καθαρά Δευτέρα, όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια, από το Δήμο Καισαριανής τα παραδοσιακά Κούλουμα στο πάρκο Άι Γιάννη, στα Ξύλινα.

Τη γιορτή άνοιξε ο Μικρασιατικός Σύλλογος Καισαριανής με το χορευτικό που χόρεψε αποκριάτικα τραγούδια, δίνοντας το ρυθμό στη γιορτή.

«Τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς τη συμβολή των γονιών και των μαθητών της πόλης μας, των φορέων, συνολικά όλων των κατοίκων της πόλης που έδωσαν για άλλη μια χρονιά τον καλύτερό τους εαυτό. Αλλά και χωρίς τους εργαζόμενους του Δήμου μας που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν με τόσο επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις του τριημέρου. Τους ευχαριστούμε όλους.» ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος.

Στη συνέχεια, υπό το άκουσμα παραδοσιακών τραγουδιών, οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν και γεύτηκαν τα σαρακοστιανά εδέσματα, αποδεικνύοντας ότι στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, ο λαός βρίσκει τη δύναμη να αντιστέκεται, να ενώνεται και να αντιμετωπίζει και μέσα από τη διασκέδαση τις δυσκολίες της καθημερινότητας.