Ολοκληρώθηκε η συντήρηση του χλοοτάπητα του δημοτικού γηπέδου “Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ”

Ολοκληρώθηκε η συντήρηση του χλοοτάπητα του δημοτικού γηπέδου Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Οι εργασίες αυτές αποτελούν συνέχεια μιας σειράς σοβαρών παρεμβάσεων συντήρησης στους αθλητικούς χώρους του Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, οι οποίες αφορούν τόσο το γήπεδο όσο και το κλειστό γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός». Μέσα σε αυτές περιλαμβάνονται οι εργασίες στεγανοποίησης του κλειστού γυμναστηρίου με αντικατάσταση εξ’ ολοκλήρου του υλικού στεγάνωσης της οροφής του, η επισκευή του κλιματισμού και η αντικατάσταση των ηλιακών που είχαν μείνει εκτός λειτουργίας για χρόνια, η αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού με σύγχρονα σώματα LED, καθώς και οι εργασίες επισκευής και συντήρησης του παρκέ.

Όλες οι παρεμβάσεις εντάσσονται στον συνολικό σχεδιασμό που έχουμε ως Δημοτική Αρχή για τον αθλητισμό και αφορά τόσο την συντήρηση των αθλητικών υποδομών του Δήμου, όσο και την πρόσβαση σε αυτόν με προγράμματα αθλητισμού, αλλά και με εκδηλώσεις αφιερωμένες στη φυσική αγωγή.

Θα συνεχίσουμε όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις στους αθλητικούς χώρους της πόλης μας, με σκοπό το σύνολο των Καισαριανωτών να μπορεί  να αθλείται σε σύγχρονους, ασφαλείς, δημόσιους αθλητικούς χώρους ανοιχτούς για όλους.