Ολοκληρώθηκε η 2η Αθλητική Γιορτή του Δήμου Καισαριανής

Το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 2η αθλητική γιορτή του Δήμου Καισαριανής.

Από την Τετάρτη 31 Μαϊου έως και το Σάββατο 3 Ιουνίου, οι αθλητικές Aκαδημίες του Δήμου και των σωματείων της πόλης μας αγωνίστηκαν μεταξύ τους με πνεύμα αλληλεγγύης και ευγενούς άμιλλας και πραγματοποίησαν επιδείξεις των αθλημάτων τους στο Δημοτικό Στάδιο Μ. Κρητικόπουλος. Μέσα από το τετραήμερο αναδείχθηκε ότι ο αθλητισμός μπορεί να ενώνει, να διαπαιδαγωγεί και να δημιουργεί υγιή πρότυπα στα παιδιά.

Η όμορφη γιορτή ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου με την αθλητική παρέλαση των τμημάτων. Τιμώμενο πρόσωπο στην τελετή λήξης ήταν η χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη και η μητέρα της Ζωή Βαρέλη, οι οποίες βράβευσαν όλα τα παιδιά από τις αθλητικές Ακαδημίες και μοίρασαν χαμόγελα και αυτόγραφα.

Ο Δήμαρχος Σταμέλος Ηλίας βράβευσε την χρυσή Ολυμπιονίκη και στο πρόσωπο της μητέρας της τίμησε μια αθλητική οικογένεια της Καισαριανής.

Ο Δήμαρχος, κάνοντας έκπληξη στην κα. Στεφανίδη, της παρέδωσε μετάλλιο της γιαγιάς της, της Καισαριανιώτισσας Γ. Βαρέλη, η οποία απεβίωσε πρόσφατα, που είχε κερδίσει σε Βαλκανικούς αγώνες.

Επίσης, ανέφερε ότι στόχος του Δήμου είναι να μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στον αθλητισμό όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά της πόλης μας μέσα από τα προγράμματα που υλοποιεί ο Δήμος και από την παροχή πλήθους αθλημάτων που μπορούν να έρχονται σε επαφή. Γι’ αυτό και φέτος για πρώτη φορά λειτούργησαν, εκτός από τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, και τμήμα πυγμαχίας και ενόργανης γυμναστικής από το Δήμο.

Υπογράμμισε ότι στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος έχει ως αίτημα και παλεύει να διαμορφωθεί το χωμάτινο γήπεδο, το οποίο βρίσκεται εντός του Σκοπευτηρίου, σε σύγχρονο προπονητικό γήπεδο στίβου, για να δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσουν τα παιδιά της πόλης τον κλασικό αθλητισμό.