Ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά 3×3 του Δήμου Καισαριανής

Το Σάββατο 30 Σεπτέμβρη και την Κυριακή 1 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 2ο τουρνουά 3×3 ενηλίκων στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στα ΞΥΛΙΝΑ.

Για δύο ημέρες το γήπεδο γέμισε με δεκάδες αθλούμενους, οι οποίοι αγνοώντας τις δύσκολες καιρικές συνθήκες συμμετείχαν στο τουρνουά, δίνοντας ζωή στο δημόσιο αυτό χώρο. Αποδείχθηκε ότι η Καισαριανή συνεχίζει να αθλείται και διεκδικεί τους ανοιχτούς αθλητικούς χώρους για να χαίρεται τον αθλητισμό, χωρίς οικονομικούς ή άλλους αποκλεισμούς.

Με εμπνευσμένα ονόματα στις ομάδες τους όπως ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΟΙ, LA KAPOUT, ΑΠΑΙΣΙΟΙ, ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΑΜΠΑΛΙΑΡΣ, 40ΑΡΗΔΕΣ κ.λπ. συναντήθηκαν δύο «μπασκετικές» γενιές διαγωνιζόμενες όχι για τα τρόπαια και τη νίκη, αλλά για την ευχαρίστηση και ικανοποίηση που τους προσφέρει το ομαδικό άθλημα του Μπάσκετ, μετατρέποντας το τουρνουά σε μια γιορτή του αθλήματος.

Η επιτυχία του τουρνουά αλλά και όλων των αθλητικών δράσεων που υλοποιούνται στο Δήμο μας στο σύνολό τους, μας γεμίζουν χαρά γι’ αυτήν μας την προσπάθεια και  αισιοδοξία ώστε να συνεχίσουμε και στο μέλλον παρόμοιες δράσεις.

ΤΟ ΣΚΟΡ ΟΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ:

Στην 1η θέση η ομάδα ΜΙΧΑΛΑΡΙΑ

Στη 2η θέση οι ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΟΙ

3η θέση μοιράστηκαν οι ομάδες ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ και οι ΑΠΑΙΣΙΟΙ

Στα 3ποντα διακρίθηκε ο 18χρονος Στέλιος Χυτήρης