Παράδοση τροφίμων από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στο Δήμο Καισαριανής

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών προχώρησε, στο πλαίσιο της δράσης του για διάθεση τροφίμων σε Δήμους, σε παράδοση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καισαριανής.

Την παράδοση πραγματοποίησαν ο Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ Νίκος Λεβετσοβίτης, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΕΑ Γιάννης Ρεκλείτης και το μέλος του ΔΣ του ΕΑΑ  Άντα Πρεζαλή,  παρουσία του Δημάρχου Καισαριανής Ηλία Σταμέλου.

Οι αντιπρόσωποι του ΕΕΑ ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Ηλία Σταμέλο για τη συνεργασία που είχε με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών ενώ του παρέδωσαν και τιμητική πλακέτα για τη συμβολή του στην επιτυχία αυτής της δράσης.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Καισαριανής ευχαρίστησε το ΕΕΑ και ανέφερε πως κάθε προσφορά είναι σημαντική σήμερα που η κρίση και τα αποτελέσματά της έχουν χτυπήσει τη λαϊκή οικογένεια.

Τόνισε ότι αυτός ο τρόπος δε λύνει το πρόβλημα της φτώχειας, καθώς είναι ένα πρόβλημα σύμφυτο με το σύστημα που ζούμε. Όμως, είναι σημαντικό με την αλληλεγγύη μας να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την κρίση, να σταθούν όρθιοι και να παλέψουν για τη ζωή που δικαιούνται.

Τέλος, σημείωσε ότι ως Δήμος θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες και θα ενισχύσουμε τη συνεργασία μας και σε επόμενες δράσεις μαζί με το ΕΕΑ και φορείς της πόλης μας.