Συνάντηση του Δημάρχου Καισαριανής με τον Πρόεδρο της ΚΤ.ΥΠ. α.ε.

Τη Δευτέρα 8/10 πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπίας του Δήμου με επικεφαλής το Δήμαρχο Ηλ. Σταμέλο με τον Πρόεδρο της ΚΤ.ΥΠ. α.ε. Γ. Μπιτάκο. Στη προγραμματισμένη συνάντηση συζητήθηκαν βασικά ζητήματα που απασχολούν διαχρονικά τις σχολικές υποδομές του Δήμου μας, αναλυτικά:

Η πορεία εξέλιξης του έργου της ΚΤ.ΥΠ. α.ε. .Ύστερα από τις παρατηρήσεις που εξέφρασε η αντιπροσωπία του Δήμου, έγινε κατανοητή η ανάγκη κοινού ενδελεχή ελέγχου με το πέρας της εργολαβίας.

Η ανάγκη αντικατάστασης των επτά λυόμενων αιθουσών διδασκαλίας ελαφράς κατασκευής που είναι τοποθετημένες από δεκαετίες σε νηπιαγωγεία, γυμνάσια, λύκεια με νέες βαρέου τύπου. Αποσπάσαμε, γενικά, θετική πρόθεση που όμως μένει να επιβεβαιωθεί στην πράξη.

Η ανέγερση γυμνασίου εντός του οικοπέδου Ανδρ. Δημητρίου, Φωκαίας και Υμηττού που έχει κριθεί κατάλληλο από 15ετίας έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του και πρόσφατα βρέθηκε στις λίστες του υπερταμείου. Θα υπάρξει σχετική υπηρεσιακή συνεργασία για το ξεκαθάρισμα των ιδιοκτησιακών στοιχείων.

Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνουμε διαρκώς το λαό και τους φορείς της πόλης για κάθε εξέλιξη.