Συνέντευξη του Δημάρχου Καισαριανής Ηλία Σταμέλου στην εκπομπή «Δημοσκοπήσεις”

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε ο Δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος στον τηλεοπτικό σταθμό Attica tv και στην εκπομπή «Δημοσκοπήσεις», την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018.

Στη συζήτηση με το δημοσιογράφο Γιώργο Λαιμό ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική διοίκηση αλλά και συνολικά την ελληνική κοινωνία όπως η χρηματοδότηση των Δήμων, οι ελλείψεις σε προσωπικό και η πρόσφατη προκήρυξη για μόνιμο προσωπικό, το ζήτημα της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, η πρόταση της κυβέρνησης για αλλαγή του εκλογικού συστήματος στους Δήμους.

Συγκεκριμένα για το Δήμο Καισαριανής ο Δήμαρχος αναφέρθηκε τόσο στα οικονομικά του Δήμου και τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί τα τρία χρόνια, τις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Καισαριανή στον κοινωνικό τομέα, στα τεχνικά έργα, αλλά και στον τομέα του αθλητισμού και του πολιτισμού και σε όσα σχεδιάζονται να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Τέλος ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο τριετές καινοτόμο πρόγραμμα πρόληψης-έγκαιρης παρέμβασης για τις εξαρτήσεις που υλοποιείται στο Δήμο Καισαριανής σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ.

Παρακολουθήστε όλη την συνέντευξη: