Αρχική / Επικαιρότητα / Ειδήσεις / Συνέντευξη Τύπου Δήμου Καισαριανής και ΚΕΘΕΑ για την έναρξη του τριετούς προγράμματος συνεργασίας για την πρόληψη στις τοπικές κοινωνίες

Συνέντευξη Τύπου Δήμου Καισαριανής και ΚΕΘΕΑ για την έναρξη του τριετούς προγράμματος συνεργασίας για την πρόληψη στις τοπικές κοινωνίες

Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιήσουν ο Δήμος Καισαριανής και το ΚΕΘΕΑ στις 17 Ιανουαρίου 2018 για να ανακοινώσουν την έναρξη της πρωτοποριακής συνεργασίας τους για την πρόληψη στις τοπικές κοινωνίες.

Η συνεργασία αφορά την εφαρμογή ενός καινοτόμου από πλευράς εμβέλειας και διάρκειας προγράμματος πρόληψης και έγκαιρης παρέμβασης στον δήμο της Καισαριανής κατά την τριετία 2018-2020.

Τη συνεργασία και το πρόγραμμα θα παρουσιάσουν ο Ηλίας Σταμέλος, Δήμαρχος Καισαριανής, ο Δρ. Βασίλειος Γκιτάκος, Διευθυντής ΚΕΘΕΑ και ο Αχιλλέας Ρούσσος, Υπεύθυνος Δικτύου Πρόληψης & Έγκαιρης Παρέμβασης ΚΕΘΕΑ. Συντονίζει ο δημοσιογράφος και μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΘΕΑ Νίκος Κωνσταντάρας.

Η συνέντευξη θα δοθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Καισαριανής, Βρυούλων και Φιλαδελφείας, 3ος όροφος, στις 12 το μεσημέρι.