Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης της ασφάλειας του Δημοτικού Σταδίου Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ που είναι ενταγμένες στο έργο «Επεμβάσεις προς αποκατάσταση ασφάλειας αγωνιστικού χώρου Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ» ύψους 112.902,84€. Οι εργασίες αφορούν εκτεταμένες παρεμβάσεις με σκοπό την εξασφάλιση της ασφάλειας του γηπέδου.

Έχουν ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις για την αντικατάσταση της υπάρχουσας περίφραξης και την τοποθέτηση νέας με σύγχρονα κιγκλιδώματα. Ενώ, αναμένεται να ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα η αποκατάσταση της λειτουργικότητας και της ασφάλειας του αγωνιστικού χώρου του ποδοσφαίρου και η τοποθέτηση νέων πάγκων για τους αθλητές, η διαμόρφωση των αιθουσών της δυτικής και ανατολικής εξέδρας με εκτεταμένες εργασίες συντήρησης ώστε να γίνουν χρηστικές σε αθλήματα και δραστηριότητες, καθώς και οι παρεμβάσεις για την απόκτηση ολοκληρωμένης πυρασφάλειας συνολικά στους χώρους του σταδίου.

Οι παρεμβάσεις αυτές αποτελούν συνέχεια του σχεδιασμού που υπάρχει και έχει υλοποιηθεί τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια στο Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ και στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Γ. ΜΕΛΙΣΣΗΝΟΣ και αφορά στην αποκατάσταση όλων των αθλητικών χώρων του Δήμου Καισαριανής.

Έχουν προηγηθεί η συντήρηση του χλοοτάπητα του δημοτικού γηπέδου Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ και του πλαστικού χλοοτάπητα στο βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου, η αντικατάσταση του κατεστραμμένου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του Σταδίου (αντλιοστάσιο και ηλιακοί). Η αντικατάσταση του φωτισμού με λαμπτήρες led, η επισκευή και συντήρηση του παρκέ, η αποκατάσταση του κλιματισμού, η αντικατάσταση εξ’ ολοκλήρου του υλικού στεγάνωσης της οροφής του κλειστού γυμναστηρίου Καισαριανής «Γ. ΜΕΛΙΣΣΗΝΟΣ».

Όλες οι παραπάνω εργασίες πραγματοποιήθηκαν ώστε οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Καισαριανής να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες προδιαγραφές και να αποτελούν ταυτόχρονα, ασφαλείς χώρους άθλησης, δημόσιους και ανοιχτούς με σκοπό να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των κατοίκων της Καισαριανής και των αθλητών των σωματείων της πόλης μας.