Τοποθέτηση νέων κάδων απορριμμάτων στο Δήμο Καισαριανής

Ενημερώνουμε τους κατοίκους ότι ο Δήμος Καισαριανής με σκοπό την βελτίωση της καθαριότητας και υγιεινής της πόλης μας, προχώρησε σε προμήθεια νέων κάδων απορριμμάτων. Πρόκειται για μια ακόμη ενέργεια στο πλαίσιο της ανανέωσης του εξοπλισμού της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Αποτελεί τη δεύτερη προμήθεια κάδων στην οποία προχωρά ο Δήμος σε διάρκεια ενός έτους. Η πρώτη είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2017 όπου και είχαν τοποθετηθεί 80 νέοι κάδοι απορριμμάτων και 60 ανακύκλωσης σε σημεία της πόλης.

Ήδη αυτές τις ημέρες τοποθετείται το πρώτο κύμα παραλαβής στις γειτονιές της Καισαριανής, ενώ παράλληλα παρεμβάσεις καθαρισμού, επιδιόρθωσης και συντήρησης πραγματοποιούνται σε ήδη υπάρχοντες.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η συνολική βελτίωση της καθαριότητας και η εξασφάλιση ενός υγιεινού περιβάλλοντος στους κατοίκους της Καισαριανής. Στο πλαίσιο αυτό προχωρά στην ανανέωση και του μηχανολογικού εξοπλισμού με την προμήθεια φορτηγού και σκούπας ύψους 115.000€  από το πρόγραμμα «Φιλόδημος I», καθώς και απορριμματοφόρου, κλαδοφάγου και μηχανήματος JCB ύψους 250.000€.

Παρακαλούμε τους πολίτες του Δήμου να μην τοποθετούν στους κάδους απορριμμάτων κλαδιά και μπάζα, να τοποθετούν τα απορρίμματα τους σε καλά δεμένες σακούλες μέσα στον κάδο και να φροντίζουν να μην εναποθέτουν σύμμεικτα απορρίμματα στους μπλε κάδους ανακύκλωσης.

Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στο να διατηρείται η πόλη μας καθαρή.

 

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018