2η Αθλητική Γιορτή Δήμου Καισαριανής

Ο Δήμος Καισαριανής, ολοκληρώνοντας τα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού για τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου την περίοδο 2016–2017, που έγιναν με την συνεργασία της Γ.Γ.Α. και το Δημόσιο Πρότυπο Παιδικό Γυμναστήριο «ΝΗΑΡ-ΗΣΤ», θέλει να ευχαριστήσει όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, τους γονείς τους και τους γυμναστές.

Με την προσπάθεια όλων καταφέραμε και φέτος να λειτουργήσει ικανοποιητικά το Πρόγραμμα Αθλητισμός για Όλους, προσφέροντας αθλητισμό και παράλληλα ψυχαγωγία στα παιδία. Θεωρούμε τον αθλητισμό δικαίωμα όλων των Δημοτών και οι δημόσιοι αθλητικοί χώροι πρέπει να εξυπηρετούν πρωτίστως αυτό το καθήκον.

Με το κλείσιμο των δραστηριοτήτων σας καλούμε στην 2η αθλητική γιορτή που θα πραγματοποιήσουμε από τις 31/5/2017 έως τις 3/6/2017 στο Δημοτικό στάδιο «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ», όπου θα συμμετέχουν τα παιδιά των ακαδημιών του Δήμου και παιδιά από ακαδημίες αθλητικών συλλόγων της πόλης μας.

Συγκεκριμένα:

Τα τμήματα ποδοσφαίρου θα πάρουν μέρος στο τουρνουά των ακαδημιών μαζί με τις αθλητικές ομάδες της πόλης από την Τετάρτη 31/5 έως και το Σάββατο 3/6 και ώρα από τις 5:30μ.μ. έως 8:30μ.μ., μέσα στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Τα τμήματα Ενόργανης και πυγμαχίας θα πραγματοποιήσουν επίδειξη την Πέμπτη 1/6 και ώρα 5:00μ.μ., μέσα στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ  θα αγωνιστούν το Σάββατο 3/6 και ώρα 9 π.μ. έως τις 12:00 το μεσημέρι στο κλειστό γήπεδο

Τέλος το Σάββατο το απόγευμα 3/6/2017 και ώρα 8:00μ.μ. θα γίνει η λήξη των εκδηλώσεων με την καθιερωμένη παρέλαση. Η βράβευση όλων των παιδιών θα γίνει από την Ολυμπιονίκη μας Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία θα μας τιμήσει με την παρουσία της και θα βραβευθεί από τον Δήμο μας, μαζί με τη μητέρα της (Καισαριανιώτισσα και παλιά πρωταθλήτρια του στίβου) Ζωή Βαρέλη, για την πρόσφορα τους στον αθλητισμό.

Σας καλούμε να είστε όλοι εκεί!

Το πρόγραμμα του 2ου Τουρνουά τμημάτων υποδομών ποδοσφαίρου έχει ως εξής: