περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Κυριακή, 30 Ιουνίου | 8:13μμ

Αντικατάσταση του τάπητα του Βοηθητικού γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου «Μιχάλης Κρητικόπουλος».

Η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Καισαριανής συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Καισαριανής συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Αντικατάσταση του τάπητα του Βοηθητικού γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου «Μιχάλης Κρητικόπουλος» - Η φωτογραφία είναι ευγενική παραχώρηση του κυρίου Χαράλαμπου Φωτεινού
Η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Καισαριανής συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.
Αντικατάσταση του τάπητα του Βοηθητικού γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου «Μιχάλης Κρητικόπουλος»
Η φωτογραφία είναι ευγενική παραχώρηση του κυρίου Χαράλαμπου Φωτεινού

Μετά από προσπάθειες τριών ετών, να βρεθεί χρηματοδότηση για την αντικατάσταση του τάπητα του Βοηθητικού γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου «Μιχάλης Κρητικόπουλος» από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η δημοτική Αρχή Βοσκόπουλου εξασφάλισε χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, αξίας ύψους 416.004 €.

Με αυτό το ποσό, πέραν της αντικατάστασης του τάπητα, θα εξασφαλιστεί προμήθεια μηχανήματος συντήρησης του τάπητα, καθώς και τοποθέτηση φωτισμού LED και ανακαίνιση των κερκίδων του με νέα και επιπλέον καθίσματα.

Αυτή η χρηματοδότηση έρχεται να προστεθεί στις 600.000 €, που αξιοποίησε η Δημοτική αρχή από πρόγραμμα «Φιλόδημος» του ΥΠ.ΕΣ., αγγίζοντας συνολικά 1 εκατομμύριο ευρώ σε εργασίες επισκευών, ανακαίνισης αλλά και την κατασκευή νέων αθλητικών υποδομών.

Με τις 600.000 € χρηματοδοτήθηκε η απομάκρυνση της επικίνδυνης κερκίδας εντός του Δημοτικού Σταδίου, η ενεργειακή αναβάθμιση και συντήρηση του κτιρίου πλησίον του βοηθητικού, το οποίο χρησιμοποιείται ως καμαρινια και αποδυτήρια, οι παρεμβάσεις στο βοηθητικό γήπεδο που αφορούν στην ασφάλεια των αθλητών, όπως η τοποθέτηση στρωμάτων στις παρειές του γηπέδου, η ανακαίνιση των 10 ανοιχτών γηπέδων της πόλης και η κατασκευή των τριών ανοιχτών γυμναστηρίων.

Το έργο αντικατάστασης του τάπητα του Βοηθητικού γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου «Μιχάλης Κρητικόπουλος»  είναι έτοιμο προς δημοπράτηση.

Ο επιμένων νικά.

Η Καισαριανή επιμένει αθλητικά!

Η Καισαριανή αλλάζει.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες του κυρίου Φωτεινού στο προφίλ του στο Instagram: Φωτεινός Χαράλαμπος (@babic_1980) | Instagram

Μετάβαση στο περιεχόμενο