περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Κυριακή, 30 Ιουνίου | 6:18μμ

ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

04.06.2024

Μια ευχάριστη έκπληξη έκαναν στον Δήμαρχο Καισαριανής οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΣΤ1 τμήματος του 7ου Δημοτικού Σχολείου, προσερχόμενοι, μαζί με το δάσκαλό τους Χρήστο Πατσιούρα, στο γραφείο του Δημάρχου προκειμένου να του επιδώσουν, στο πλαίσιο εργασίας τους, επιστολή με τα προβλήματα που εντοπίζουν στην πόλη μας.

Ο Ηλίας Σταμέλος αφού ευχαρίστησε τα παιδιά για την επίσκεψη, τα προέτρεψε να συμμετέχουν στα δρώμενα σε όλα τα επίπεδα καθώς μόνο έτσι επιβάλλονται λύσεις και όχι με την αδιαφορία. Αναφερόμενος στο κείμενο της επιστολής και στα ζητήματα που τίθενται χαρακτήρισε πολύ εύστοχες τις παρατηρήσεις αλλά και τις προτάσεις των μαθητών.

Στη συνέχεια, και για πάνω από μισή ώρα, ο Δήμαρχος Καισαριανής απάντησε σε ένα προς ένα τα ζητήματα που έθεσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες, ενώ είχε και ένα «ζωντανό» διάλογο μαζί τους, «τον πιο δημιουργικό διάλογο που έχω κάνει» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνάντηση παραβρίσκονταν ακόμη η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας Παιδείας και Πολιτισμού Κανέλλα Γεωργοπούλου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Στέλλα Σαρρηπαναγιώτου και Κώστας Γαβριλάκης.

Επισυνάπτεται το κείμενο της επιστολής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο