Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Slider
Ανακοινώσεις Πολιτικής Προστασίας
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
Αποφάσεις ΔΣ 2019
Αποφάσεις Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 2020
Αποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής 2015
Αποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής 2020
Διαφάνεια
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Έκτακτη επικαιρότητα
Επικαιρότητα
Οικονομική Επιτροπή
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Συνεδριάσεις ΔΣ - Επιτροπών
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου | 11:35μμ
ΔΗΜΟΣ » Δημοτικό Συμβούλιο
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΤΩΡΑ”

Αντωνόπουλος Δημήτρης

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Γεννήθηκε το 1962 στην Καισαριανή. Γιος του Κωνσταντίνου και της Σοφίας Αντωνοπούλου, η οποία διετέλεσε επί 12 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος στην πόλη μας. Είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών. Μένει και δραστηριοποιείται στην Καισαριανή διατηρώντας λογιστικό γραφείο. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Νήαρ Ηστ. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Χρήστου Βοσκόπουλου από το 2014 ως και σήμερα.


Βούρλου Μαρία

Αντιδήμαρχος Διοικητικών υπηρεσιών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Γεννήθηκε το 1981, μεγάλωσε,  γαλουχήθηκε και ζει στην Καισαριανή. Παντρεμένη με τον Γιάννη Αλεξόπουλο και μητέρα ενός παιδιού.
Υπάλληλος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με μεγάλη εμπειρία σε Διοικητικές θέσεις. Απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Καισαριανής.
Απόφοιτος του Δημόσιου ΙΕΚ Αγίου Δημητρίου στον τομέα της Διαφήμισης.


Γαβρίλη Αγγελική

Εντεταλμένη Σύμβουλος στους Τομείς Νεολαίας και Εθελοντισμού

Γεννήθηκε το 1996 στην Καισαριανή και είναι κόρη της Αντωνίας και του Γιώργου Γαβρίλη.
Είναι τελειόφοιτη του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου και το τελευταίο ένα χρόνο εργάζεται σε λογιστικό γραφείο, έχοντας παράλληλα έντονη δραστηριότητα σε κοινωνικές και εθελοντικές ομάδες.


Καλαλής Εμμανουήλ (Μάνος)

Εντεταλμένος Σύμβουλος στον Τομέα του Δημοτικού Κοιμητηρίου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καισαριανή. Οι γονείς του κατάγονταν από τη Μικρά Ασία. Τελείωσε το λύκειο στην αγαπημένη του πόλη και δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά-πάντα στην Καισαριανή-έχοντας κρεοπωλείο από το 1992 με μεγάλη επιτυχία. Σήμερα στο κατάστημα του εργάζεται και ο 24χρονος γιος του. Στήριξε την τοπική ομάδα καλαθοσφαίρισης Νηαρ Ηστ,ως πρόεδρος, την αγωνιστική περίοδο 2005-2006. Ειναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τόπο επιστρατεύοντας όλο του το δυναμικό.


Κιτσέλλης Μάνος

Αντιδήμαρχος Παιδείας,Τουρισμού και Πολιτικής Προστασίας

Γεννήθηκε το 1964 στη Καισαριανή στην οποία ζει και εργάζεται ως καθηγητής πληροφορικής. Ασχολείται ενεργά με τα κοινά του τόπου μας σε διάφορους συλλόγους. Οι περιβαλλοντικές του ανησυχίες τον οδήγησαν στη δημιουργία του φυσιολατρικού συλλόγου Περιπατητική ομάδα Υμηττού” με σκοπό την ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου του τόπου μας. Είναι παντρεμένος με τη Πασχαλιά Ζαγκότση και πατέρας δύο αγοριών, του Χαράλαμπου και του Χρήστου.


Μαζαράκης Ευγένιος

Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου
Εντεταλμένος Σύμβουλος στον Τομέα Πληροφορικής & Εφαρμογών Έξυπνης Πόλης (Smart City)

Μηχανικός Πληροφορικής. Γέννημα θρέμμα  Καισαριανιώτης, ετών 29. Γιος της  Έλλης & του Νίκου Μαζαράκη. Απόφοιτος  Αρσάκειου Σχολείου Ψυχικού,  σπούδασε στο Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του  Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στη Θεωρητική Πληροφορική στο ίδιο τμήμα. Μέλος των ακαδημιών του Εθνικού Αστέρα & Αστέρα  2004


Τσιροζίδης Γιάννης

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Αθλητισμού

Γεννήθηκε στην Καισαριανή το 1968 από πατέρα Πόντιο και μητέρα Μικρασιάτισσα. Απόφοιτος 2ου Λυκείου Καισαριανής όπου διετέλεσε και μέλος του 15μελούς.
Έπαιξε ποδόσφαιρο στον Εθνικό Αστέρα.
Εργάζεται σε θεατρικές παραγωγές. Παντρεμένος.


Φασκιώτης Γιώργος

Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών

Γεννήθηκε το 1963 από μητέρα Μικρασιάτισσα. Ασχολήθηκε με τη φωτογραφία, αναλαμβάνοντας την οικογενειακή επιχείρηση. Έχει διατελέσει, πρόεδρος στο Σύλλογο Τριτέκνων Καισαριανής, Πρόεδρος στην Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης στο 2ο Σύστημα Προσκόπων Καισαριανής, Μέλος στην ‘Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας. Σήμερα είναι Γ.Γ. του Συλλόγου Τριτέκνων Καισαριανής και ενεργό μέλος της Περιπατητικής Ομάδας Υμηττού. Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “Λαϊκή Συσπείρωση

Σταμέλος Ηλίας

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση”

Δήμαρχος με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης μετά τις εκλογές στις 30.11.2014. Απόφοιτος ΤΕΙ. Εργαζόμενος στη ΔΕΗ για 36 χρόνια. Στέλεχος του ΚΚΕ, πρώην μέλος του εργατικού τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ. Συνδικαλιστής στο κλάδο της ενέργειας μέχρι τη συνταξιοδότησή του. Πρώην αντιπρόεδρος στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και πρόεδρος στο κλαδικό συνδικάτο ενέργειας.Από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΜΕ,  μέλος της Εκτελεστικής  του Επιτροπής, με ενεργητικό ρόλο στην προσπάθεια ανασύνταξης του εργατικού κινήματος, τον ταξικό του προσανατολισμό, τη σύγκρουση με τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό.


Αραχωβίτη Μαρία


 

Γεωργοπούλου Κανέλλα

Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νέας Γενιάς από το 2014 έως 2019 .
Μέλος του Δ/Σ της  Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής.
Πρόεδρος  του Δ/Σ του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Καισαριανής.


Κατημερτζής Γιώργος

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου από το 2014 έως 2019.Πρώην Δήμαρχος Καισαριανής. Μηχανολόγος. Συνταξιούχος ΕΒΕ. Ιδρυτικό μέλος της ΠΑΣΕΒΕ και μέλος του Δ/Σ των συνταξιούχων ΟΑΕΕ.
Γραμματέας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ (στο πανελλαδικό όργανο). Μέλος του ΔΣ του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής.


Κατσαρέλης Νικόδημος

Μικρασιάτικης καταγωγής, παντρεμένος πατέρας τριών παιδιών. Διετέλεσε – ως πνευμονολόγος – Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».
Δημοτικός σύμβουλος την περίοδο 1998 -2014. Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υγείας 2007 -2010


Πλυτάς Ευάγγελος


Πολυχρονάκης Συμεών-Χρήστος

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών από το 2014 έως 2019
Ιδιωτικός Υπάλληλος. Μέλος της Εθελοντικής Δασοπροστασίας του Δήμου Καισαριανής.


Λήλου- Σαρρηπαναγιώτου Στέλλα

Δημοτικός σύμβουλος από το 2014 έως 2019. Ιδρυτικό μέλος του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής, σήμερα είναι πρόεδρός του.
Μέλος Δ.Σ. του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού του Δήμου.
Με πολύχρονη δράση στα κοινά της πόλης μέσα από τους συλλόγους γονέων και τα τοπικά συμβούλια.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “Πρώτη φορά Καισαριανή

Γραφίδου Γεσθημανή (Μπεττίνα)

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Πρώτη φορά Καισαριανή”

Μικρασιατικής καταγωγής, κόρη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Γιώργου Γραφίδη.
Εκπαιδευτικός, Διευθύντρια Δημοτικών Σχολείων. Απόφοιτη της Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας και του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε Ειδική Αγωγή στη Γερμανία.
Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Πολιτική Προστασία, “Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος-Καταστροφών και Κρίσεων” του Γεωλογικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μιλάει τρεις γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.
Ασχολείται με τα κοινά από το 2004, αρχικά ως μέλος της Παράταξης “Καισαριανή Δημιουργία” έχοντας πλούσια κοινωνική και πολιτιστική δράση.

Διετέλεσε: Μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Καισαριανής από το 2006-2018 -Μέλος της διοίκησης των Παδικών Σταθμών από το 2006-2018 και Υπεύθυνη Προσχολικής Αγωγής του Ν.Π.Δ.Δ. “Λεωνίδας Μανωλίδης” από το 2011-2014 – Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/Θμιας Εκπαίδευσης Δ. Καισαριανής” 2011-2014.
Γραμματέας του ” Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής”
Τον Νοέμβριο του 2018 ιδρύει τη Δημοτική Παράταξη “Πρώτη φορά Καισαριανή”, η οποία εκπροσωπείται στο Δ.Σ της πόλης μας με 6 έδρες.
Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης.


Ζαρκαδούλας Νικόλαος

Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου


Καρατζάς Ανδρέας


Αναγνωστάκης Κωνσταντίνος

Γεννήθηκε στη Ν. Ιωνία Αττικής το 1958. Κάτοικος Καισαριανής από το 1981, παντρεμένος με την Ευγενία Λυμπέρη και έχει ένα γιο τον Παντελή.
Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας και αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Αντισμηνάρχου.   Διετέλεσε:  Πρόεδρος ΕΚΣ 2ου Συστήματος Προσκόπων Καισαριανής, Ταμίας ΕΚΣ Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Βύρωνα-Καισαριανής – Γενικός Γραμματέας  Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής – Δημοτικός Σύμβουλος Καισαριανής, 2011-2014, Πρόεδρος  ΚΕΜΙΠΟ Δήμου Καισαριανής, Πρόεδρος  Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,  Αντιπρόεδρος  ΚΕΔΗΚ. – Αντιπρόεδρος  «Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ», Γραμματέας  Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, Ταμίας Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (ΟΠΣΕ) και Τακτικό Μέλος  Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδος (ΑΑΚΕ).


Παρασκευά Δέσποινα

Γεννήθηκε στην Καισαριανή στις 12 – 5 – 88 από οικογένεια μικρασιατικής καταγωγής, γονείς της  είναι ο Στάθης και η Νότα Παρασκευά. Σπούδασε  κοινωνική πολιτική στο Πάντειο Πανεπιστήμιο όπου και αποφοίτησε το 2010 με Αριστείο. Το 2011_2014 εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος στην Καισαριανή και ασχολήθηκε με την κοινωνική πολιτική του Δήμου και το Νομικό Πρόσωπο “Λεωνίδας Μανωλιδης”. Το 2014 έθεσε υποψηφιότητα  ως Περιφερειακή Σύμβουλος. Είναι παντρεμένη με τον Λεωνίδα Γλυνό και έχει δύο παιδιά τη Μιχαέλα και τον Στάθη.


Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής

Παραγυιού Άννα

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής”

Γεννήθηκε το 1988 στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος Μαθηματικός του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού στις «Εφαρμοσμένες Μαθηματικές Επιστήμες» του Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Από τα φοιτητικά της χρόνια ως μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική και κινηματική δράση.

Συμμετέχει ενεργά στον αγώνα για τη χειραφέτηση των γυναικών, την εξάλειψη των έμφυλων διακρίσεων και του κοινωνικού ρατσισμού ενάντια στην lgbtq+ κοινότητα.

Είναι μέλος του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής. Το 2014 ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος. Το 2015 εκλέχτηκε Συντονίστρια της Παράταξης. Το 2017-2019 συμμετείχε στο Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.  Είναι μέλος του Μικρασιατικού Συλλόγου. Το 2018 εκλέχτηκε επικεφαλής της Συνεργασίας Πολιτών Καισαριανής.


Κουφού Σταυρούλα

Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά το 1969 και μεγάλωσε στην Καισαριανή όπου ζει μέχρι και σήμερα. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Καισαριανής το 1987 και σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ.

Εργάστηκε ως δασκάλα για πολλά χρόνια στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής. Εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος το 2014 και διετέλεσε πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καισαριανής.

Συμμετέχει εθελοντικά στο «Κέντρο Υγείας Παιδιού Καισαριανής» και είναι μέλος της θεατρικής ομάδας του Δήμου μας και του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής.


Αλεξόπουλος Σπύρος

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Καισαριανή. Είναι πατέρας 5 παιδιών. Τα τελευταία 23 χρόνια διατηρεί κατάστημα στην πόλη μας.

Από τα φοιτητικά του χρόνια δραστηριοποιήθηκε στα κοινά συμμετέχοντας σε ανεξάρτητα σχήματα, ενώ έχει διατελέσει μέλος και ταμίας στον επαγγελματικό του σύλλογο.

Έχει ασχοληθεί για χρόνια με τα ποδοσφαιρικά σωματεία της πόλης μας και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος τόσο στον Πανιώνιο Καισαριανής όσο και στον Α.Ο. Μικρασιατικό Καισαριανής.


Ανυπόταχτη Καισαριανή – Αριστερή Αντικαπιταλιστική Κίνηση

Μιλτσακάκης Μιχάλης

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ανυπόταχτη Καισαριανή – Αριστερή Αντικαπιταλιστική Κίνηση”

Εντάχθηκε από τα εφηβικά του χρόνια στο μαθητικό, λαϊκό και κομμουνιστικό κίνημα.
Συμμετείχε στο νεολαιίστικο και φοιτητικό κίνημα  και  σε όλες τις μεγάλες μάχες του εργατικού κινήματος.
Υπήρξε μέλος  του ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας και Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Α Αθήνας. Σήμερα είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ και του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Ρόζα Ιμβριώτη.
Μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκπαιδευτικών συμμετέχει στην συντακτική επιτροπή του εκπαιδευτικού περιοδικού “Σελιδοδείκτης”


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Χατζησάββας Μηνάς

Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Εμπορικών Δραστηριοτήτων

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καισαριανή.
Σπούδασε Οικονομικά. Εργάσθηκε ως διευθυντικό στέλεχος στο Οικονομικό τμήμα πολυεθνικών εταιριών και ως οικονομικός σύμβουλος επιχειρήσεων.
Εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος το 1985 και το 2014.
Διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καισαριανής (ΚΕ.ΔΗ.Κ).


Καγιαμπάκη Ειρήνη

Μετάβαση στο περιεχόμενο