περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Σάββατο, 10 Ιουνίου | 11:41μμ
ΚΕΔΗΚ
Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος, Δημοτικής Συγκοινωνίας, Εκπόνησης και Εφαρμογής Προγραμμάτων Έρευνας και Τεχνολογίας.

Ιδρύθηκε το 2008 και ουσιαστικά αποτελεί συνέχεια της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Καισαριανής (ΔΕΑΚ).

Υπό την διαχείριση της έχει, το Δημοτικό αναψυκτήριο Καλοπούλα, στον Υμηττό, το καφέ μεζεδοπωλείο Τα Ξύλινα, στο ομώνυμο πάρκο του Αγίου Ιωάννη, τον Θερινό κινηματογράφο Αιολία και το κυλικείο του Κοιμητηρίου Καισαριανής.

 • Πάρκο Αϊ Γιάννη – “Ξύλινα”

  Ένας πολυχώρος αναψυχής και ψυχαγωγίας στους πρόποδες του Υμηττού. Αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες πολίτες του Λεκανοπεδίου. Εντός του καταπράσινου πάρκου υπάρχουν ανοικτοί χώροι άθλησης και παιδικές χαρές. Επίσης λειτουργεί καθημερινά καφέ – μεζεδοπωλείο και εστιατόριο – ταβέρνα.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Καλοπούλα

  Το Δημοτικό αναψυκτήριο της Καλοπούλας βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και είναι μια πραγματική όαση. Ανηφορίζοντας από την βυζαντινή μονή Καισαριανής θα βρεις το αναψυκτήριο της Καλοπούλας στην ομώνυμη τοποθεσία του Υμηττού.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • ΑΙΟΛΙΑ

  Με ιστορία σχεδόν μισού αιώνα, ο εμβληματικός θερινός κινηματογράφος της Καισαριανής «ΑΙΟΛΙΑ» στέκεται αγέρωχος και ανεπηρέαστος από τον χρόνο και σε πείσμα των καιρών, προσφέρει κάθε καλοκαίρι στιγμές ξεγνοιασιάς στους Δημότες και μη επισκέπτες του.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ

  Βρίσκεται πλησίον της εισόδου του Κοιμητηρίου Καισαριανής, λειτουργεί ως παραδοσιακός χώρος καφενείου για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του νεκροταφείου. Στην αίθουσα, 300 τετραγωνικών περίπου, φιλοξενούνται μνημόσυνα και συναφείς εκδηλώσεις.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο