περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Πέμπτη, 13 Ιουνίου | 10:24μμ

Πλούσιο το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Καισαριανής

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Καισαριανής.

Την Παρασκευή 24/5 στον εκθεσιακό χώρο του Δημαρχείου έγιναν από τον Δήμαρχο Ηλία Σταμέλο και παρουσία πλήθους κόσμου τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης έργων των τμημάτων κολάζ, ζωγραφικής και γλυπτικής του Κέντρου, σε διδασκαλία και επιμέλεια της Άννας Τραμποσίνη.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Ηλίας Σταμέλος τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχουμε μία υποχρέωση ως Δημοτική Αρχή και αυτό προσπαθούμε: να δίνουμε όλα τα εφόδια ώστε η πολιτιστική δημιουργία να υλοποιείται χωρίς επιβάρυνση των δημοτών. Και σε αυτή την κατεύθυνση θα αγωνιστούμε να ανταποκριθούμε ακόμα καλύτερα».

Ακολούθησε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης με θέμα τη βία «Πόσο Ακόμα;» από τη Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων σε σκηνοθεσία Ευδοκίας Σουβατζή.

Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων στο σχετικό χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Καισαριανής: «Το Θέατρο, και δη το Ερασιτεχνικό, δε θα πάψει ποτέ να υπάρχει, γιατί ο άνθρωπος δε θα πάψει να ζει χωρίς την αγωνία της αυτογνωσίας, χωρίς την ανάγκη να γίνεται θεατής του εαυτού του και των πράξεών του, απ’ όπου προέκυψε η Τέχνη του Θεάτρου που αναγεννιέται επί χιλιάδες χρόνια και θα αναγεννιέται όσο θα υπάρχουν άνθρωποι».

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καισαριανής Νικόδημος Κατσαρέλης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και  Πολιτισμού Κανέλλα Γεωργοπούλου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανυπόταχτη Καισαριανή Μιχάλης Μιλτσακάκης, την «Ενωμένη Καισαριανή» εκπροσώπησε η δημοτική σύμβουλος Άννα Παραγυιού ενώ την «Όμορφη Πόλη – Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καισαριανής» η Ειρήνη Βελισσάρη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο