περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Σάββατο, 27 Απριλίου | 3:14μμ
ΔΗΜΟΣ » Δημοτικό Συμβούλιο

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ


Γεωργοπούλου Κανέλλα του Πετρόπουλου

Αντιδήμαρχος «Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού»

48 ετών, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νέας Γενιάς από το 2014 έως 2019. Μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Καισαριανής. Μητέρα 3 παιδιών.


Πολυχρονάκης Συμεών Χρήστος του Ιωάννη

Αντιδήμαρχος «Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών»

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών από το 2014 έως 2019. Ιδιωτικός Υπάλληλος. Μέλος της Εθελοντικής Δασοπροστασίας του Δήμου Καισαριανής.


Κατσαρέλης Νικόδημος του Γεωργίου

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Συνταξιούχος ιατρός. Δημοτικός Σύμβουλος 1998-2002 και από το 2006-σήμερα. Συνοικιακός σύμβουλος τη δεκαετία του ‘80. Είναι μικρασιατικής καταγωγής, πατέρας 3 παιδιών. Ως πνευμονολόγος διετέλεσε διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο ΠΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς». Υπήρξε αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υγείας 2007-2010και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου το 2014.


Αραχωβίτη Μαρία του Ηλία

Αντιδήμαρχος «Τεχνικών έργων, Ανάπτυξης, Προγραμματισμού και Πολιτικής Προστασίας»

33 ετών,γεννημένη και μεγαλωμένη στην Καισαριανή. Δημοτική σύμβουλος Καισαριανής από το 2019. Απόφοιτος της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ, εκλεγμένη στην αντιπροσωπεία του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ. Εργαζόταν για χρόνια ως μισθωτή αρχιτέκτων μηχανικός με αντικείμενο τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό ιδιωτικών και δημοσίων έργων, την εκπόνηση μελετών εφαρμογής και την επίβλεψη κατασκευαστικών έργων, την εκπόνηση μελετών ανάπλασης δημοσίων χώρων, την αδειοδότηση έργων και τη ρύθμιση αυθαιρεσιών. Μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών. Μέλος του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής.


Γκίκα Χρυσούλα (Χρύσα) του Σωτήρη

Αντιδήμαρχος «Επικοινωνίας, Εθελοντισμού και Νέας γενιάς»

32 ετών. Εργαζόταν για χρόνια ως καθηγήτρια Χημείας στην ιδιωτική εκπαίδευση. Παιδί οικογένειας μεταναστών από την Αλβανία. Μέλος του συλλόγου εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση «Ο Βύρων». Εθελόντρια εκπαιδευτικός στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης Καισαριανής. Μέλος του ΔΣ του συλλόγου δημοκρατικών γυναικών Καισαριανής.


Πλυτάς Ευάγγελος του Θεοφάνη

Αντιδήμαρχος «Καθαριότητας, Τεχνικών Συνεργείων και Πρασίνου»

Συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Καισαριανής, όπου διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Δ/Σ του Σωματείου Εργαζομένων. Ιδρυτικό μέλος του ΠΑΜΕ. Μέλος του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Καισαριανής.


Καραβασίλης Εμμανουήλ του Γεωργίου

Αντιδήμαρχος «Αθλητισμού»

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καισαριανή. Υπήρξε αθλητής βόλεϊ της Νηαρ Ηστ. Δημοτικός σύμβουλος 1994-1998 και 2015-2019 όπου διατέλεσε πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής και εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού.

Ιδιωτικός υπάλληλος. Με πολύχρονη δράση στο κίνημα των αυτοαπασχολούμενων μέσα από τις γραμμές της ΠΑΣΕΒΕ και στους συλλόγους των γονέων και κηδεμόνων της πόλης και την  Ένωση συλλόγων γονέων.


Ξένος Γεώργιος του Χαράλαμπου

Πτυχιούχος του Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Αθηνών, με ειδικότητα Ηλεκτρονικού Συσκευών – Εγκαταστάσεων και Υπολογιστικών μονάδων, καθώς και Υπολογιστικών συστημάτων και δικτύων.

Μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ και πλέον υπάλληλος σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Καισαριανή. Έχει εργαστεί δύο φορές στον δήμο Καισαριανής με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, καθώς και σε γνωστή αλυσίδα καφέ. Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνισθεί σε όλες σχεδόν τις ομάδες της Καισαριανής φθάνοντας έως και Γ΄ Εθνική αγωνιζόμενος με την ομάδα του Ηλυσιακού. Την περίοδο 2021-2022 διετέλεσε τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ομάδας ΓΣ Καισαριανής.


Χατζηδημητράκης Αργύρης του Γεωργίου

Αυτοκινητιστής. Μέλος του Δ/Σ του Σωματείου Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημοσίας Χρήσης. Μέλος του Συλλόγου Αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ Καισαριανής. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής. Αντιπρόσωπος στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Καισαριανής. Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του ΔΣ της


Κουμαριώτης Παναγιώτης του Θεοχάρη

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, με έδρα την Καισαριανή.

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Διαθέτει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στο Δίκαιο Εταρειών, το Τραπεζικό Δίκαιο και το Δίκαιο Επιχειρήσεων, από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του Σωματείου Μισθωτών Δικηγόρων από το 2011. Μέλος της ΕΕ της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ – Παράρτημα Καισαριανής, ενώ, παράλληλα, μετέχει και υποστηρίζει δραστήρια τις ενέργειες του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Γερμανικών Επανορθώσεων από το 2013


Σαρρηπαναγιώτου Λήλου Στυλιανή (Στέλλα) του Θεοδοσίου

Δημοτικός σύμβουλος από το 2014 έως 2019. Υπεύθυνη παιδικών σταθμών & ΚΑΠΗ .Ιδρυτικό μέλος του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής, σήμερα είναι πρόεδρός του. . Υπήρξε μέλος στο ΚΕΜΙΠΟ-ΑΣΙ

Με πολύχρονη δράση στα κοινά της πόλης μέσα από τους συλλόγους γονέων και τα τοπικά συμβούλια.


 

Κατημερτζής Γεώργιος του Ηλία

Φοιτητής στο τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του ΕΚΠΑ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Καισαριανή. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος. Μέλος του ΔΣ του παραρτήματος Καισαριανής της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.


Αργυριάδης Λάμπρος του Χρήστου

Λογιστής, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αυτοαπασχολουμένων ΕΒΕ Καισαριανής. Αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών


Κολοβού Κωνσταντίνα (Ντίνα) του Διονυσίου

Συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος. Για πολλά χρόνια δραστήριο μέλος του σωματείου εργαζομένων του δήμου Καισαριανής, όπου διετέλεσε και αντιπρόεδρός του Δ/Σ. Μέλος του συλλόγου των Δημοκρατικών γυναικών Καισαριανής, του παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και του Μικρασιατικού Συλλόγου.Πρώην Δημοτική Σύμβουλος και εντεταλμένη σε θέματα κοινωνικής πολιτικής.


Γαβριλάκης Μπαμπάς Κωνσταντίνος του Γεωργίου

Γεννήθηκε το 1957 στην Καισαριανή. Συνταξιούχος Ο.Τ.Α. Πρόεδρος του παραρτήματος Καισαριανής της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Πρώην δημοτικός σύμβουλος Καισαριανής και πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. με τη Λαϊκή Συσπείρωση (2015-2019). Μέλος της Εθελοντικής Δασοπροστασίας Δήμου Καισαριανής.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ”ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Βοσκόπουλος Χρήστος


Καμπάκα Σταυρούλα Μερσίνη του Αντωνίου

Γεννήθηκε το 1991, μεγάλωσε,  ζεί και εργάζεται στην Καισαριανή. 

Είναι Δικηγόρος, μέλος του ΔΣΑ, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στις Διεθνείς Επιχειρήσεις (LL.M in international business). Από το 2023 είναι επικεφαλής της παράταξης <<ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ>>. Είναι κόρη του πρώην Δημάρχου Καισαριανής Αντώνη Καμπάκα. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. 


Παραγυιού Άννα του Θεόκλητου


Τσιροζίδης Ιωάννης του Θεόφιλου


Βούρλου Μαρία του Δημητρίου

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Γεννήθηκε το 1981 στην Καισαριανή και είναι μητέρα δυο παιδιών. Υπάλληλος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Γραφίδου Γεσθημανή (Μπεττίνα)


Ζαρκαδούλας Νικόλαος του Αθανασίου


Βελισσάρη Ειρήνη (Ρένα) του Παναγιώτη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καισαριανή. Μικρασιάτισσα.

-Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής
-Μιλάει άπταιστα Αγγλικά .
-Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου
-Πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Καισαριανής
-Αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Καισαριανής

-Ιδρυτικό μέλος της ” Όμορφης Πόλης”


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Μαζαράκης Ευγένιος

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ.

Γεννήθηκε το 1990 στην Καισαριανή της οποίας είναι μόνιμος κάτοικος.Αποφοίτησε από το Αρσάκειο Σχολείο Ψυχικού.Κατά τα μαθητικά του χρόνια ήταν αθλητής στίβου με αρκετές διακρίσεις, καθώς και ποδοσφαιριστής στις Ακαδημίες του Εθνικού Αστέρα και του Αστέρα 2004.Είναι πτυχιούχος προγραμματιστής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Θεωρητική Πληροφορική.Εργάζεται την τελευταία δεκαετία ως Μηχανικός Πληροφορικής σε μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, συμμετέχοντας σε έργα πολύ μεγάλης αξίας στο χώρο της Πληροφορικής. Yπήρξε Σύμβουλος Πληροφορικής και Εφαρμογών Έξυπνης Πόλης του Δήμου Καισαριανής. 


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Μιλτσακάκης Μιχάλης

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ανυπόταχτη Καισαριανή – Αριστερή Αντικαπιταλιστική Κίνηση”

Εντάχθηκε από τα εφηβικά του χρόνια στο μαθητικό, λαϊκό και κομμουνιστικό κίνημα.
Συμμετείχε στο νεολαιίστικο και φοιτητικό κίνημα  και  σε όλες τις μεγάλες μάχες του εργατικού κινήματος.
Υπήρξε μέλος  του ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας και Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Α Αθήνας. Σήμερα είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ και του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Ρόζα Ιμβριώτη.
Μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκπαιδευτικών συμμετέχει στην συντακτική επιτροπή του εκπαιδευτικού περιοδικού “Σελιδοδείκτης”

Μετάβαση στο περιεχόμενο