περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου | 4:32μμ
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ » Προκηρύξεις – Διαγωνισμοί

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη δέκα ατόμων (10) ατόμων για τις κατεπείγουσες και άμεσες ανάγκες καθαριότητας των δημοτικών εγκαταστάσεων καθώς και του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (2) δύο μηνών έως 17/12/2021

Δήμος Καισαριανής: δύο έργα οδικής ασφάλειας σε τροχιά υλοποίησης

Δήμος Καισαριανής: δύο έργα οδικής ασφάλειας σε τροχιά υλοποίησης

Σήμερα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο του σπουδαίου έργου Πρόγραμμα Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και η υλοποίησή του θα ξεκινήσει εντός του Οκτωβρίου.

Ο Ανοιχτός Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου υλοποίησης του εμβληματικού έργου Ανάπλασης του Σκοπευτηρίου είναι στον αέρα!

Ο Ανοιχτός Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου υλοποίησης του εμβληματικού έργου Ανάπλασης του Σκοπευτηρίου είναι στον αέρα!

Η Ανάπλαση του ιστορικότερου πάρκου της Ελλάδας. Το εμβληματικό για το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” έργο ανάπλασης του Πάρκου του Σκοπευτηρίου μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί μια μεγάλη ιστορική στιγμή για το Δήμο Καισαριανής: Ο Ανοιχτός Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου υλοποίησης του εμβληματικού έργου Ανάπλασης του Σκοπευτηρίου είναι στον αέρα!

Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός (μέσω ΕΣΗΔΗΣ με Α/Α 181661 Συστήματος) για την «Προμήθεια Τροφίμων, Καφέ, Αφεψημάτων, Εμφιαλωμένου Νερού, Αναψυκτικών και Ποτών, Διάρκειας Ενός (1) Έτους από την υπογραφή της Σύμβασης, για τις Ανάγκες των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών, των Δομών Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Συσσιτίου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Κ.Ε.Δ.Η.Κ) του Δήμου Καισαριανής» Προυπολογισμού 389.338,68 Ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.)

Αποφάσεις Δημάρχου

y

Προσκλήσεις Δ.Σ.

Αποφάσεις Δ.Σ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο