περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Δευτέρα, 04 Μαρτίου | 3:04πμ
Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 • Ανοιχτό Θέατρο «Αντώνης Καλογιάννης»

  Το Ανοιχτό Θέατρο «Αντώνης Καλογιάννης» βρίσκεται στο τέρμα της λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή, πίσω από το Δημοτικό Στάδιο.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Χάραμα

  Το «Χάραμα» χτίστηκε την ίδια περίοδο με το κτήριο που στεγάζει σήμερα το μουσείο Εαμικής Εθνικής Αντίστασης και τότε ήταν βασιλικοί στάβλοι (1910). Λειτουργούσε αρχικά ως καφενείο για τους ιπποκόμους και άλλους. Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι της Ιστορίας…

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Το θέατρο στην Πόλη μας

  Στην Καισαριανή υπήρξε παράδοση θεατρικής πράξης και λαϊκής αποδοχής της και ενδεικτικά αναφέρουμε το ιστορικό Θέατρο Καισαριανής που λειτούργησε από το 1977 έως το 2002 και από όπου πέρασαν σπουδαία ονόματα σκηνοθετών, συγγραφέων, μουσικών, σκηνογράφων, ηθοποιών και δημιούργησε ολόκληρη σχολή.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Δημοτική Δανειστική Βιβλιοθήκη

  Ο χώρος της βιβλιοθήκη είναι μικρός αλλά ευχάριστος και με πλούσιο υλικό. Το υλικό προέρχεται από αγορές και από δωρεές αναγνωστών, φίλων, εκδοτικών οίκων και άλλων φορέων. Η συλλογή της βιβλιοθήκης περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες θεμάτων που ενδιαφέρουν τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας και όχι μονό. Από παιδικά μέχρι επιστημονικά βιβλία.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Καισαριανής

  Το Πολιτιστικό Κέντρο είναι η «καρδιά» του πολιτισμού στην πόλη μας. Μέσα από την πολυετή διαδρομή του έχει να επιδείξει σημαντικό έργο, εκπονώντας μεγάλο αριθμό πάγιων πολιτιστικών προγραμμάτων με μαθήματα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, καθώς επίσης και πολιτιστικών εκδηλώσεων…

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο