«Πλημμυρισμένη» από αγαπημένα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσαν την Πέμπτη 11/6 τα ΚΑΠΗ της πόλης μας στην Αίθουσα του Δημαρχείου, με αφορμή το κλείσιμο των ομαδικών δραστηριοτήτων για το καλοκαίρι.
Η χορωδία υπό την Δώρα Ζαμπέλη ερμήνευσε γνωστά τραγούδια του μεγάλου συνθέτη. Στο μπουζούκι ήταν ο Σταύρος Ασημενίδης και στο ακορντεόν ο Βασίλης Κιοσόγλου.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος στάθηκε στις αξιόλογες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν τα ΚΑΠΗ αλλά και στην αναγκαιότητα διεκδίκησης από το λαό όλων όσων του ανήκουν, με αφορμή το κύμα ακρίβειας που λεηλατεί το ήδη πενιχρό λαϊκό εισόδημα.
Το μουσικό απόγευμα έκλεισε με το χορευτικό σύνολο υπό την Βούλα Αθηναίου. Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι σε μέλη των καλλιτεχνικών ομάδων των ΚΑΠΗ. Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες που λειτουργούν στα ΚΑΠΗ της πόλης μας είναι: Επιτροπής Μελών, Καντίνας, Κουμπαρά/Λαχειοφόρου, Αλληλοβοήθειας, Εθελοντών, Επικαιρότητας, Διαδραστικών Συναντήσεων με παιδιά και εφήβους, Χορού, Χορωδίας, Εργοθεραπείας (τέχνης, χειροτεχνίας, δια βίου μάθησης, νοητικής ενδυνάμωσης, τσελεμεντέ).
Τα εξαιρετικά εδέσματα που προσφέρθηκαν μετά το τέλος της εκδήλωσης ετοίμασαν οι κυρίες των ΚΑΠΗ.
Παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Κανέλλα Γεωργοπούλου, οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι για την τρίτη ηλικία Στέλλα Σαρρηπαναγιώτου και για τον πολιτισμό Κώστας Γαβριλάκης και εκ μέρους της «Ενωμένης Καισαριανής» η δημοτική σύμβουλος Σταυρούλα Καμπάκα.






