περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Πέμπτη, 25 Απριλίου | 10:43πμ
ΚΕΔΗΚ » ΑΙΟΛΙΑ

ΑΙΟΛΙΑ

Με ιστορία σχεδόν μισού αιώνα, ο εμβληματικός θερινός κινηματογράφος της Καισαριανής «ΑΙΟΛΙΑ» στέκεται αγέρωχος και ανεπηρέαστος από τον χρόνο και σε πείσμα των καιρών, προσφέρει κάθε καλοκαίρι στιγμές ξεγνοιασιάς στους Δημότες και μη επισκέπτες του.

Στην δροσιά του πάρκου, εντός του καταπράσινου Σκοπευτηρίου Καισαριανής (όπισθεν γηπέδου Νηαρ Ηστ), με εύκολη πρόσβαση και ακόμη πιο εύκολο χώρο στάθμευσης, αποτελεί σημείο αναφοράς και χώρο που πρέπει να επισκεφτείτε οπωσδήποτε.

Για τους κατοίκους της Καισαριανής, αλλά και των γύρω περιοχών, η έναρξη των προβολών στην ΑΙΟΛΙΑ σηματοδοτεί επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού.

Είναι μια πραγματικά υπέροχη εμπειρία το να παρακολουθεί κανείς μια ταινία όπως τα «RUN» του Κουροσάβα στον χώρο της ΑΙΟΛΙΑΣ. Αρχικά, το πάρκο του Σκοπευτηρίου είναι μια πραγματική όαση, ένας πράσινος θησαυρός όπου νιώθεις δροσιά ακόμα κι όταν το θερμόμετρο έχει χτυπήσει 40άρια. Επίσης θα συναντήσεις ανθρώπους όλων των ηλικιών που έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να συγκινηθούν αλλά και να προβληματιστούν με τις ταινίες του προγράμματός του.

Μετάβαση στο περιεχόμενο