περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Πέμπτη, 28 Μαρτίου | 5:57μμ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Ενόψει της Πανδημίας που κήρυξε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξαιτίας του νέου Κορωνοϊού και στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που σταδιακά λαμβάνονται σε εθνικό και τοπικό επίπεδο ενημερώνουμε τους πολίτες της Καισαριανής ότι το δημοτικό κατάστημα θα παραμείνει κλειστό για το κοινό εκτός από επείγουσες περιπτώσεις.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συμπολίτες

Κλειστοί θα παραμείνουν και οι χώροι  υγειονομικού ενδιαφέροντος του Δήμου (Ξύλινα και Καλοπούλα).

Ειδικότερα ενημερώνουμε για τα εξής:

  • Το Ταμείο του Δήμου είναι κλειστό από την Δευτέρα 16 Μαρτίου για το κοινό μέχρι νεωτέρας και οι πληρωμές προς τον Δήμο θα πραγματοποιούνται μέσω τραπέζης.

 

  • Οι δηλώσεις για επιπλέον τετραγωνικά θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω internet στην ειδική πλατφόρμα (https: tetragonica.govapp.gr).

Υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία για δήλωση επιπλέον τετραγωνικών έχει παραταθεί μέχρι 30 Ιουνίου 2020 (παρ. 4 του άρθρου 10 της ΠΝΠ ΦΕΚ 55/Α/11/3/2020). Επίσης σύμφωνα με τη δυνατότητα που παρέχει η ανωτέρω πράξη, άρθρα 2 και 10 «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών τις εμφάνισης του Κορονωίου COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του», πρόκειται να εκδοθεί υπουργική απόφαση η οποία θα καθορίζει τις λεπτομέρειες  παράτασης προθεσμιών καταβολής οφειλών ή αναστολής είσπραξης οφειλών καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια.

 

  • Για πιστοποιητικά δημοτολογίου και ληξιαρχικές πράξεις σκόπιμο είναι να επικοινωνείτε πρώτα στα τηλέφωνα 2132010748 & 751 για το δημοτολόγιο και 2132010745 για το ληξιαρχείο, σχετικά με τα αιτήματά σας.
  • Οι εξυπηρετούμενοι από το Κέντρο Κοινότητος πριν προσέλθουν για την υποβολή αιτημάτων τους θα πρέπει να επικοινωνούν με την αρμόδια υπάλληλο στο τηλέφωνο 2132010742 και την προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής στο τηλέφωνο 2132010742.

 

  • Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Αττικής η διαδικασία απολύμανσης οστών στα νεκροταφείο Δήμων Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής και η χορήγηση βεβαιώσεων για τη μεταφορά οστών σε άλλα νεκροταφεία δεν θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες δύο (2) Παρασκευές δηλαδή 20/3/2020 και 27/3/2020.

Όλα τα ανωτέρω κρίνονται αναγκαία προκειμένου να αποφεύγονται μετακινήσεις και συγκέντρωση ατόμων σε χώρους του Δήμου, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών και εργαζομένων.

Ο Δήμος μας πραγματοποιεί και θα συνεχίσει να πραγματοποιεί τακτικές απολυμάνσεις σε όλους τους δημοτικούς χώρους και θα συνεχίσει να σας ενημερώνει για κάθε απαραίτητο μέτρο προκειμένου να αποφύγουμε την εξάπλωση του Κορωνοϊού.

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας:

Η εφαρμογή Νovoville είναι διαθέσιμη για smartphones με λογισμικό Apple iOS και Google Android, εντελώς δωρεάν.

Link για να κατεβάσετε την εφαρμογή για iOS: https://apps.apple.com/gr/app/novoville/id836634305?l=el
Link για να κατεβάσετε την εφαρμογή για Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.novoville

Ο Δήμαρχος

Χρήστος Βοσκόπουλος

Πρόσφατα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο