περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Τετάρτη, 17 Απριλίου | 2:16πμ

ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

Ως εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των πολιτών της Καισαριανής καταθέτουμε ψήφισμα ζητώντας την αμείλικτη τιμωρία των Ναζί της Χρυσής Αυγής.

Η Καισαριανή ήταν, είναι και θα είναι ένα τόπος αντίστασης στο φασισμό, ένας τόπος που προάγει τη δημοκρατία, ένας τόπος που  σέβεται την ελεύθερη έκφραση και τη διαφορετικότητα.

Καλούμε τους πολίτες της Καισαριανής να επαγρυπνούν και να μην επιτρέψουν στον φασισμό, στον ναζισμό και στον ρατσισμό να σηκώσουν κεφάλι. Να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να εξαλειφθούν οι πολιτικές και οι κοινωνικές συνθήκες που θρέφουν τη ναζιστική βία και λόγο, τον μισανθρωπισμό, τον εθνικισμό.

Στην εν λόγω δίκη εκτός από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα συνδικάζονται η απόπειρα ανθρωποκτονίας του Αιγύπτιου αλιεργάτη Αμπουζίντ Εμπάρακ από μέλη της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα και η απόπειρα ανθρωποκτονίας στελεχών του ΚΚΕ  και μελών του ΠΑΜΕ, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνονται δεκάδες αιματηρές επιθέσεις της οργάνωσης που αποτυπώνουν τη μακροχρόνια εγκληματική δράση της.

Όλη  η πόλη θα είναι σήμερα στις 9:30π.μ στο Εφετείο Αθηνών δίπλα στην Μάγδα Φύσσα και σε όλα τα θύματα αυτής της εγκληματικής οργάνωσης.

 Δεν είναι αθώοι,

Τιμωρία στους δολοφόνους.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020: Οι Ναζί στη φυλακή

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο