περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου | 4:29μμ

Κάνουμε τον Υμηττό το πρώτο zero plastic βουνό της χώρας

Πρωτη δράση την Πέμπτη, 20/1/22, με σημείο συνάντησης τον χώρο των συνεργείων καθαρισμού, στην άνω Καισαριανή, στις 08:00 το πρωί.

Ο Δήμος Καισαριανής συμμετέχει στην πρωτοβουλία του ΣΠΑΥ, σε συνεργασία με την Περιπατητικη Ομάδα Υμηττού και την Πανελλήνια Ένωση Ορεινής Ποδηλασίας με στόχο να καταστήσουν τον Υμηττό το πρώτο βουνό της Ελλάδος που θα απαλλαγεί από τα πλαστικά απορρίμματα.

Στη σχετική συνάντηση που συμμετείχε ο αντιδήμαρχος Παιδειας, Τουρισμού, Οικολογίας και Πολιτικής Προστασίας, Μάνος Κιτσέλλης, συμφωνήθηκε σειρά κοινών δράσεων, καταγράφηκαν μονοπάτια και διαδρομές που θα καθαριστούν το προσεχές διάστημα, καθώς και οι προετοιμασίες για την αντιπυρική περίοδο που έρχεται σε λίγους μήνες.

Πρωτη δράση την Πέμπτη, 20/1/22, με καθαρισμούς των οδών Δημήτρη Καραμολέγκου, του δρόμου που περνάει από τον Βλητικό Σταθμό, το τμήμα της οδού Κατεχάκη στο ύψος των δύο εισόδων της Καισαριανής και τον δρόμο στο βουνό, από τη Μονή Αστερίου έως τις κεραίες στη κορυφή του Υμηττού.

Σημείο συνάντησης για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη δράση είναι ο χώρος των συνεργείων καθαρισμού, στην άνω Καισαριανή, στις 08:00 το πρωί.

Στόχος όλων μας είναι πάντα η καλύτερη δυνατή προστασία του βουνού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο