περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Πέμπτη, 25 Απριλίου | 11:19πμ

Παραλαβή καθαριστών αέρα για τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Καισαριανής.

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου ο Δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος και η Αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής και Παιδικών Σταθμών Αγγελική Γαβρίλη, παρέλαβαν για λογαριασμό του Δήμου Καισαριανής 15 καθαριστές αέρα ΜC55W Daikin που θα διοχετευτούν στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης.

Οι καθαριστές αέρα προσφέρουν καθαρό αέρα απαλλαγμένο από μικρόβια, κάτι εξαιρετικά σημαντικό ειδικά για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Βελτιώνουν την ποιότητα αέρα του εσωτερικού χώρου απομακρύνοντας αερομεταφερόμενα σωματίδια όπως ιούς, βακτήρια και ρυπαντές ενώ μειώνουν τα συμπτώματα άσθματος και αλλεργιών, καθαρίζοντας τον αέρα από σωματίδια σκόνης και γύρης.

Η αποτελεσματικότητά τους απέναντι στον κορονοϊό είναι δοκιμασμένη, καθώς σύμφωνα με δοκιμές του Ινστιτούτου Παστέρ, εξαλείφουν περισσότερο από το 99,98% του ανθρώπινου κορονοϊού HCoV-229E σε 2,5 λεπτά ενώ αξιολογήθηκαν ως 99,93% αποτελεσματικοί έναντι του ιού Η1Ν1, που προκαλεί την κοινή γρίπη, σε 2,5 λεπτά.

Τη χορηγία υλοποίησε το Sustainability Team της Daikin Hellas στο πλαίσιο των δράσεων προσφοράς στην κοινωνία και υποστήριξης της βιωσιμότητας.

Η εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα στην αίτηση που έγινε από τον Δήμο μας, αποδεικνύοντας το κοινωνικό της πρόσωπο και στηρίζοντας το έργο του Δήμου Καισαριανής.

Η παράδοση, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιουνίου, έγινε παρουσία της CEO της Daikin Hellas, Χριστίνας Αντωνίου η οποία δήλωσε: «Η βιώσιμη ανάπτυξη και η προσφορά στην κοινωνία αποτελούν διαχρονικά στρατηγικούς στόχους της Daikin.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία μας προχωρά στη δωρεά καθαριστών αέρα ΜC55W Daikin σε βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καισαριανής, αποδεικνύοντας έμπρακτα για μία ακόμη φορά τόσο το κοινωνικό της πρόσωπο όσο και την προσήλωσή της στην επίτευξη της βιωσιμότητας.

Συνεχίζουμε δυναμικά το έργο μας για τη δημιουργία βιώσιμων πόλεων και γενικότερα την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής».

Ο Χρήστος Βοσκόπουλος κατά την παραλαβή δήλωσε: «Από την αρχή της θητείας μας δώσαμε αγώνα για να πάρουμε όλα τα παιδιά στους Παιδικούς Σταθμούς.

Η υγιεινή των παιδιών μας και οι συνθήκες παραμονής τους στους Σταθμούς είναι πρωταρχικό μας μέλημα.

Ευχαριστούμε την Daikin Hellas για την προσφορά της και ευχόμαστε το παράδειγμα της να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες και οργανισμοί.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο