περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις

Η μεγάλη ανακαίνιση του Δημοτικού Σταδίου «Μιχάλης Κρητικόπουλος» μπαίνει στην τελική της ευθεία: υπογραφές για το γκρέμισμα της κερκίδας!

Μετά τη μεγάλη ανακαίνιση του γηπέδου ποδοσφαίρου του Δημοτικού Σταδίου της πόλης, η ολοκλήρωση της ανάπλασης εντός του χώρου του σταδίου παίρνει το δρόμο της με το πολυαναμενόμενο γκρέμισμα της ακατάλληλης κερκίδας στο ‘πέταλο’ του γηπέδου.

Χάρη στη χρηματοδότηση που εξασφάλισε η δημοτική αρχή από το πρόγραμμα «Φιλόδημος», του ΥΠ.ΕΣ., το έργο αποκατάστασης και ανακαίνισης των εγκαταστάσεων του Δημοτικού γηπέδου μπαίνει σε τελική τροχιά.

Ο Δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος υπογράφει τη σύμβαση με τον ανάδοχο εργολάβο για το γκρέμισμα της ακατάλληλης κερκίδας, παρουσία της Διευθύντριας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καισαριανής, κας Βάσως Κωνσταντοπούλου

Στη θέση της κερκίδας θα κατασκευαστεί κτίριο πολλαπλών χρήσεων που θα φιλοξενεί συνεδριακό χώρο, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, μουσείο του Εθνικού Αστέρα και άλλες αθλητικού τύπου εγκαταστάσεις.

Με την ίδια χρηματοδότηση θα ανακαινιστεί το ήδη υπάρχον κτίριο όπισθεν του ανοιχτού Δημοτικού Θεάτρου «Αντώνης Καλογιάννης», για να καλύψει πολλαπλές χρήσεις και υπηρεσίες (γραφεία, αποδυτήρια κλπ).

Μετάβαση στο περιεχόμενο