περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Κυριακή, 11 Ιουνίου | 1:28πμ

Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Καισαριανής: ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής της στεγανολεκάνης

Οι εργασίες για την ανέγερση του κτιρίου που θα στεγάσει το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Καισαριανής ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του ’21, αλλά το έργο παρουσίασε κατασκευαστικές προκλήσεις, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν.

Η εργολάβία επιτέλους μόλις προχώρησε στην κατασκευή της στεγανολεκάνης, εξασφαλίζοντας την ομαλή συνέχεια του έργου, χωρίς περαιτέρω πλέον καθυστερήσεις.

Πρόκειται για ένα έργο πνοής που η πόλη το έχει ανάγκη εδώ και δεκαετίες. Οι πρώτες απόπειρες κατασκευής Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων ξεκίνησαν το 2014, όταν η Δημοτική Αρχή Καμπάκα εξασφάλισε άδεια δόμησης του κτιρίου.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Βοσκόπουλος είχε δεσμευθεί ότι στη θητεία του η υλοποίηση του έργου του ΚΗΦΗ θα πάρει σάρκα και οστά.

Οι χώροι του κτιρίου θα καλύπτουν εμβαδόν 440,49 τετραγωνικών μέτρων και θα φιλοξενούν ηλικιωμένους συμπολίτες μας οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης και στερούνται οικογενειακού περιβάλλοντος που μπορεί να τους φροντίσει.

Οι κόποι τριών ετών αποδίδουν καρπούς. Τα έργα που η δημοτική αρχή Βοσκόπουλου σχεδίασε, διεκδίκησε εξασφάλισε ή παρέλαβε σε ύπνωση και ενεργοποίησε υλοποιούνται, μεταμορφώνοντας την πόλη.

Η Καισαριανή αλλάζει.

Μετάβαση στο περιεχόμενο