περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου | 8:23πμ

Διανομή αθλητικού υλικού και δράση περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στα σχολεία της Καισαριανής

Σήμερα το πρωί, Τρίτη 28 Μαρτίου 2023, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Γιάννης Τσιροζίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτικής Προστασίας, Τουρισμού και Οικολογίας, Μάνος Κιτσέλλης ξεκίνησαν ένα κύκλο επισκέψεων στα σχολεία της πόλης με στόχο να διανείμουν αθλητικό υλικό και να συζητήσουν με τους μαθητές για την ανακύκλωση.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Γιάννης Τσιροζίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτικής Προστασίας, Τουρισμού και Οικολογίας, Μάνος Κιτσέλλης με τις γυμνάστριες των σχολείων

Ο Δήμος Καισαριανής, μέσω των ενεργειών του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Γιάννη Τσιροζίδη, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, εξασφάλισε αθλητικό υλικό, όπως μπάλες για όλα τα αθλήματα, ρακέτες για το μπάτμινγτον και το πινκ-πονγκ, δίχτυα για τα γήπεδα βόλεϊ και μπάσκετ, κορίνες άθλησης  κ.α. τα οποία διαμοίρασε με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας στα δύο Γυμνάσια, τα δύο Λύκεια και το ΕΠΑΛ Καισαριανής.

Οι δύο Αντιδήμαρχοι Καισαριανής, Τσιροζίδης και Κιτσέλλης, κατά τη διανομή του αθλητικού υλικού στα σχολεία της Καισαριανής

Σε συνεργασία με το πρόγραμμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης ΤΗΕ GREEN CITY της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΣΔΝΑ, οι δύο Αντιδήμαρχοι πραγματοποίησαν μια δράση διαλόγου με τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Καισαριανής, κατά τη διάρκεια της οποίας εξήγησαν στα παιδιά θέματα σχετικά με την ανακύκλωση, τα σχέδια της Δημοτικής αρχής για την πολιτική διαχείρισης απορριμμάτων, τους κάδους διαλογής έξω από τα σχολεία, τους καφέ κάδους και τη διαχείριση βιοαποβλήτων καθώς και τα νέα σημεία ανακύκλωσης που εγκαθίστανται στην πόλη, όπως το 1ο Πολυκέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που τοποθετήθηκε στο πάρκινγκ του Δημοτικού Γηπέδου «Μιχάλης Κρητικόπουλος» και όσα ακόμη θα ακολουθήσουν.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Γιάννης Τσιροζίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτικής Προστασίας, Τουρισμού και Οικολογίας, Μάνος Κιτσέλλης μιλούν στους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Καισαριανής για τα οφέλη της ανακύκλωσης.
το πρόγραμμα διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου Καισαριανής και τη σημασία της ενεργούς συμμετοχής των μαθητών σε δράσεις ανακύκλωσης

Οι δύο Αντιδήμαρχοι τόνισαν στους μαθητές τη σημασία της δικής τους ενεργοποίησης για τα θέματα που αφορούν την ανακύκλωση. Στο πλαίσιο της δράσης, αρκετοί μαθητές είχαν φέρει απορρίμματα τα οποία τοποθέτησαν στους ειδικούς κάδους.

Παρών στη δράση ενημέρωσης του προγράμματος Green City ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γιώργος Βλάχος.

Παρών στη δράση ενημέρωσης του προγράμματος Green City ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γιώργος Βλάχος.

Πρόσφατα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο