περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Τρίτη, 23 Απριλίου | 12:23μμ

«Ατενίζοντας το παρελθόν κερδίζουμε το αύριο»

Επίσκεψη Υποψήφιου Βουλευτή Νοτίου Τομέα με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Γιάννη Αμοιρίδη, στο Δημαρχείο Καισαριανής

Ο Δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος με τον Υποψήφιο Βουλευτή Νοτίου Τομέα με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κο Γιάννη Αμοιρίδη

Συνάντηση με το Δήμαρχο Καισαριανής, Χρήστο Βοσκόπουλο, πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος Βουλευτής στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Αμοιρίδης.

Ο κος Αμοιρίδης συζήτησε με το Δήμαρχο και υπερτόνισαν τη σημασία πρωτοβουλιών που αναδεικνύουν το μεγάλο πρόβλημα της επανόδου του φασισμού στην Ευρώπη.

Χαιρέτισε την κίνηση του Δημάρχου Καισαριανής να δημιουργήσει ένα Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Πόλεων κατά του Φασισμού, καθώς η νομοθεσία από μόνη της δεν επαρκεί για να αντιμετωπίσει κοινωνικά φαινόμενα τέτοιου μεγέθους και έκτασης.

«Η καλύτερη απάντηση στη σημερινή συγκυρία και την άνοδο του φασισμού», σχολίασε ο κ. Αμοιρίδης, «είναι η δράση, η ανάληψη πρωτοβουλιών και η εμπλοκή της κοινωνίας, προκειμένου να παραμείνει η μνήμη της φρικαλεότητας του φασισμού ένα διαρκές παράδειγμα προς αποφυγή». 

Όπως τόνισε ο ίδιος, «η ταυτότητα της πόλης της Καισαριανής, τα εμβληματικά της μνημεία όπως το Σκοπευτήριο και πρωτοβουλίες όπως το Δίκτυο Πόλεων κατά του Φασισμού στην Ευρώπη είναι η αληθινή απάντηση στο φασισμό».

«Ατενίζοντας το παρελθόν, κερδίζουμε το αύριο», πρόσθεσε ο Γιάννης Αμοιρίδης, σχολιάζοντας πως «παρόμοιες πρωτοβουλίες αναδεικνύουν τη σημασία της ιστορικής γνώσης και μνήμης, καθώς και της πολιτικής και πολιτιστικής ταυτότητας και κληρονομιάς ενός τόπου».

Τέλος, ο Υποψήφιος Βουλευτής στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιάννης Αμοιρίδης δεν παρέλειψε να συγχαρεί ξανά τον Δήμαρχο Καισαριανής, Χρήστο Βοσκόπουλο και συντάχθηκε στο πλευρό του στη λήψη πρωτοβουλιών για τη δημιουργία του πανευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων κατά του Φασισμού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο