περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις

Ανακοίνωση σχετικά με την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Καισαριανής «Μιχάλης Κρητικόπουλος» για την υλοποίηση ασκήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας

Ο Δήμος Καισαριανής, κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, παραχώρησε για λίγες ώρες το Δημοτικό Στάδιου Καισαριανής «Μιχάλης Κρητικόπουλος» για την υλοποίηση ασκήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μετά τις εκτενείς εργασίες ανακαίνισης του Σταδίου, τόσο από το Δήμο Καισαριανής, μέσω του Προγράμματος «Φιλόδημος» του ΥΠ.ΕΣ., όσο και μέσω της ΠΑΕ Κηφισιά, πληροί πλέον προδιαγραφές Super League.

Καθώς οι κανόνες διεξαγωγής αγώνων Super League είναι εξαιρετικά αυστηροί,  η Ελληνική Αστυνομία καλείται να φροντίζει για τη σωστή εφαρμογή τους. Για τον λόγο αυτό υλοποιεί ασκήσεις ασφαλούς εκκένωσης γηπέδων καθώς και ασκήσεις διατήρησης της τάξης εντός των γηπέδων για την ασφάλεια των πολιτών.

Δυστυχώς, η βία στα γήπεδα εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα που συχνά αποτρέπει πολίτες με οικογένειες να πηγαίνουν στο γήπεδο.

Παράλληλα, οι ασκήσεις ασφαλούς εκκένωσης γηπέδων είναι απαραίτητες, καθώς διασφαλίζουν την ασφαλή απομάκρυνση των πολιτών από το γήπεδο σε μια σειρά από περιπτώσεις (π.χ. σεισμό, ατύχημα στις κερκίδες, φωτιά κλπ)

Οι κατηγορίες που εξαπέλυσε η Κομματική Οργάνωση Εργαζομένων Δήμου Καισαριανής του ΚΚΕ, «για πρόβες καταστολής των αγώνων μας!» ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Τα γήπεδα πρέπει να είναι ασφαλή για όλους τους πολίτες και όλοι οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν να είναι σε ετοιμότητα αντιμετώπισης όλων των πιθανών σεναρίων σε ένα δημόσιο χώρο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο