περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Τετάρτη, 24 Απριλίου | 11:27πμ

Δήμος Καισαριανής: Ανακατασκευή γηπέδου μπάσκετ στο Πάρκο της 2ας Μαίου

Με την ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ εντός του Πάρκου της 2ας Μαίου, ολοκληρώνονται οι εργασίες για την ανακαίνιση των 10 ανοιχτών γηπέδων της πόλης, μέσω του Προγράμματος “Φιλόδημος” του ΥΠ.ΕΣ.

Με την ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ εντός του Πάρκου της 2ας Μαίου, ολοκληρώνονται οι εργασίες για την ανακαίνιση των 10 ανοιχτών γηπέδων του Δήμου Καισαριανής, μέσω του Προγράμματος "Φιλόδημος" του ΥΠ.ΕΣ.
Με την ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ εντός του Πάρκου της 2ας Μαίου, ολοκληρώνονται οι εργασίες για την ανακαίνιση των 10 ανοιχτών γηπέδων του Δήμου Καισαριανής, μέσω του Προγράμματος “Φιλόδημος” του ΥΠ.ΕΣ.

Για την ανακαίνιση του συγκεκριμένου γηπέδου, χρειάστηκαν εκτενείς εργασίες, εξαιτίας του ανισόπεδου εδάφους και της συγκέντρωσης υδάτων, που καθιστούσαν τη σωστή κατασκευή δυσκολότερη, σε σχέση με τα υπόλοιπα ανοιχτά γήπεδα της πόλης.

Εκτελέστηκαν εργασίες νέας θεμελίωσης, με προσθήκη σκυροδέματος, και κατόπιν ακολούθησαν οι εργασίες μόνωσης και βαφής του δαπέδου.

Επισκευαστικές εργασίες στο γήπεδο μπάσκετ εντός του Πάρκου του Σκοπευτηρίου

Ολοκληρώθηκαν και οι επισκευαστικές εργασίες στο γήπεδο μπάσκετ εντός του Πάρκου του Σκοπευτηρίου, στο οποίο είχε παρουσιαστεί καθίζηση του εδάφους στο κέντρο του γηπέδου.

Ολοκληρώθηκαν και οι επισκευαστικές εργασίες στο γήπεδο μπάσκετ εντός του Πάρκου του Σκοπευτηρίου, στο οποίο είχε παρουσιαστεί καθίζηση του εδάφους στο κέντρο του γηπέδου
Ολοκληρώθηκαν και οι επισκευαστικές εργασίες στο γήπεδο μπάσκετ εντός του Πάρκου του Σκοπευτηρίου, στο οποίο είχε παρουσιαστεί καθίζηση του εδάφους στο κέντρο του γηπέδου

Η Καισαριανή αλλάζει.

Μετάβαση στο περιεχόμενο