περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Κυριακή, 16 Ιουνίου | 12:15πμ

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής των 15 Νέων Πυροσβεστικών Οχημάτων του ΣΠΑΥ

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 στις 14.00, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αργυρούπολης (Μπουμπουλίνας 3, Αργυρούπολη).

Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής των 15 Νέων Πυροσβεστικών Οχημάτων του ΣΠΑΥ, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 στις 14.00, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αργυρούπολης

Η προμήθεια των νέων πυροσβεστικών οχημάτων υλοποιειται στο πλαίσιο του εμβληματικού έργου του ΣΠΑΥ, συνολικού ύψους 4 εκ. ευρώ, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και μετατρέπει τον Υμηττό σε ένα ‘έξυπνο’ βουνό, άρτια εξοπλισμένο, με στόχο βεβαίως την προστασία αλλά και την ανάδειξή του.

Το εμβληματικό έργο αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών των 11 Δημάρχων των Δήμων-μελών του ΣΠΑΥ, την προηγούμενη 4ετία, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, Δήμαρχο Αργυρούπολης-Ελληνικού, Γιάννη Κωνσταντάτου.

Ο ΣΠΑΥ τα τελευταία 4 χρόνια αποτέλεσε πρότυπο συνεργασίας σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης επιτελώντας ουσιαστικό έργο για τον Υμηττό που ποικίλει από μαζικούς καθαρισμούς δασικών εκτάσεων και περιοχών πρασίνου, αναδασώσης, δημιουργία δικτύου μονοπατιών, διοργάνωση εκπαιδευτικώμν δράσεων για τα σχολεία της Αθήνας, εγκατάστασης έξυπνης τεχνολογίας δασοπροστασίας και δράσεις ανάδειξης του Υμηττού ως τον δημοφιλέστερο πράσινο πνεύμονα αναψυχής της Αττικής.

Η συμβολή του Δήμου Καισαριανής στην προσπάθεια αυτή ήταν ουσιαστική και ο Δήμος έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ατζέντας του ΣΠΑΥ αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Ελπίδα όλων είναι οι νέες διοικήσεις να συνεχίσουν αυτό το πολύτιμο έργο για το καλό των 11 Δήμων και του ίδιου του βουνού.

Στην Τελετή Παράδοσης των Οχημάτων θα παραστεί εκ μέρους του Πρωθυπουργού ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας κ. Ευάγγελος Τουρνάς.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν επίσης με την παρουσία τους ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Επικρατείας κ. Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο