περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Κυριακή, 28 Απριλίου | 7:07μμ

Κοπή πίτας του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης Καισαριανής

22.01.2024

Σε θερμό κλίμα, οι εθελοντές καθηγητές του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης Καισαριανής, πραγματοποίησαν την περασμένη Κυριακή, την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους στα «Ξύλινα».

Οι εθελοντές εκπαιδευτικοί παρέχουν, για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, την ανιδιοτελή τους προσφορά, στηρίζοντας τους μαθητές της περιοχής μας, στην προσπάθεια που κάνουν για ολόπλευρη μόρφωση, υπό το βάρος δυσκολιών και αδιεξόδων που βιώνουν οι οικογένειές τους.

Αρχικά, χαιρέτισε ο υπεύθυνος για ζητήματα λειτουργίας του Λαϊκού Φροντιστηρίου και συνταξιούχος δάσκαλος, Αποστόλης Κοπριτέλης. Eκ μέρους των εθελοντών καθηγητών το λόγο πήρε η Αθηνά Δάρρα, η οποία τόνισε ότι η μόρφωση είναι δικαίωμα και ανάγκη της νέας γενιάς. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με γονείς και μαθητές.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού, Κανέλλα Γεωργοπούλου, τόνισε πως όλοι μας και όχι μόνο οι εθελοντές καθηγητές, πρέπει να βάλουμε τη σφραγίδα μας, να αγωνιστούμε, για να έχουν τα παιδιά αυτό που δικαιούνται, τη μόρφωση, το αισιόδοξο μέλλον.

Παραβρέθηκαν, επιπλέον,  η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας, Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού, Χρύσα Γκίκα και η Δημοτική Σύμβουλος Ντίνα Κολοβού, ενώ από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καισαριανής, η πρόεδρός του, Δώρα Βαγενά.

Τέλος, οι εκπαιδευτικοί ευχαρίστησαν το Δήμο και τους εργαζόμενους, για την παραχώρηση του χώρου των «Ξύλινων» και το κέρασμα, με φαγητό και αναψυκτικά, που πρόσφεραν στους μαθητές, ενημερώνοντας παράλληλα πως όσοι μαθητές επιθυμούν, μπορούν να εγγραφούν στα τμήματα, ακόμα και τώρα!

Μετάβαση στο περιεχόμενο