περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Σάββατο, 22 Ιουνίου | 10:16μμ

Νέες παρεμβάσεις των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

12.02.2024

Οι εργαζόμενοι των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου μας, συνεχίζουν με όλα τα διαθέσιμα μέσα, απαραίτητες εργασίες στην πόλη. Πιο συγκεκριμένα:

  1. Τοποθετήθηκαν κολωνάκια παρεμπόδισης στάθμευσης οχημάτων στην οδό Ανδρέα Δημητρίου για την ομαλή κυκλοφορία των λεωφορείων της γραμμής 224.
  2. Συγκεντρώθηκαν οικοδομικά μπάζα , που είχαν απορριφθεί δίχως ενημέρωση του Δήμου, επί της οδού Πέλοπος δίπλα στο Σκοπευτήριο.
  3. Συλλέχθηκαν όγκοι χώματος από εργασίες στο δίκτυο φυσικού αερίου που είχαν αφεθεί στη Λεωφόρο  Εθνικής Αντιστάσεως 169.
  4. Πότισμα και περιποίηση των δέντρων που μεταφυτεύτηκαν από την πλατεία Κοιμήσεως της Θεοτόκου λόγω των εργασιών ανάπλασης, στην πλατεία των Διακοσίων Ηρώων στο Σκοπευτήριο.
  5. Τοποθετήθηκαν κολωνάκια και καθαρίστηκαν τα φρεάτια γύρω από το Σκοπευτήριο, αλλά  και στο χώρο στάθμευσης δίπλα από τον κινηματογράφο Αιολία.
  6. Τοποθέτηση ειδικών λουκέτων στις εισόδους του Σκοπευτηρίου για την παρεμπόδιση διέλευσης οχημάτων και παράλληλα την ομαλή διέλευση των ατόμων με κινητικά προβλήματα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο