περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Σάββατο, 13 Απριλίου | 6:47πμ

Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης.

20.02.2024

Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής περιόδευσε σήμερα ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, με αφορμή την απαράδεκτη απόπειρα διακοπής ηλεκτροδότησης στο Σχολείο, που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι «Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού» Κανέλλα Γεωργοπούλου  και «Τεχνικών έργων, Ανάπτυξης, Προγραμματισμού και Πολιτικής Προστασίας» Μαρία Αραχωβίτη, καθώς και ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Αποστόλης Κοπριτέλης.

O Χρήστος Κατσώτης ενημέρωσε για τις δράσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ που αφορούν την Παιδεία και απηύθυνε κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς να βρίσκονται σε ετοιμότητα και θέση μάχης για τα δικαιώματα τους, τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία. Επισήμανε, επίσης, την ανάγκη να εκφράσουν τη στήριξή τους στον δίκαιο αγώνα για τη μη ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων, στη μάχη που δίνουν οι αγρότες, οι υγειονομικοί. Η ενότητα όσων πλήττονται αποτελεί, όπως ανέφερε, τη μόνη δύναμη στην επίθεση που δεχόμαστε όλοι καθημερινά κι από αυτή την κυβέρνηση που υλοποιεί κατά γράμμα τις κατευθύνσεις της ΕΕ και των επιχειρηματικών ομίλων.

Από την πλευρά τους οι εκπαιδευτικοί εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες επιτελούν το έργο τους, το κόστος ζωής που συνεχώς αυξάνεται. Ιδιαίτερα επισήμαναν το κόστος στέγης για τους αναπληρωτές που τοποθετούνται στις ανατολικές συνοικίες, αλλά και την άνοδο των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης που στέκουν σα δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι τους.

Τέλος, ο Χρήστος Κατσώτης κάλεσε όλους τους παραβρισκόμενους να είναι στο δρόμο στις 28 Φλεβάρη, για να δοθεί μαζική απεργιακή απάντηση όλων των εργαζομένων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο