περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η 1Η ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ.

27.02.2024

Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στην  Αίθουσα Εκδηλώσεων του δημαρχιακού καταστήματος συγκαλείται η 1η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής για το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου. Η συνεδρίαση θα είναι ανοιχτή για τους δημότες.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής με τίτλο «Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ, βγαίνουμε στο δρόμο για τα δίκαια αιτήματά μας». (Δημοτική Αρχή)
  2. Η οικονομική κατάσταση στα σχολεία της πόλης μας – μέτρα που πρέπει να παρθούν. (Δημοτική Αρχή)
  3. Ενημέρωση για την πλατεία (πορεία αγωγής, πορεία εκτέλεσης έργων). (Δημοτική Αρχή)
  4. Ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες, μέτρα ή πρωτοβουλίες που έχουν διενεργηθεί από τη Δημοτική Αρχή, ύστερα από τη συζήτηση για τη λήψη μέτρων προστασίας από την εφαρμογή διαδικασιών αναγκαστικής είσπραξης και κατασχέσεων για οφειλές λαϊκών στρωμάτων και μικρών επιχειρήσεων προς το Δήμο. (ΔΣ Καμπάκα Σταυρούλα για την Ενωμένη Καισαριανή)
  5. Δεδομένου του μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου που ταλαιπωρεί τους δημότες μας, ποια είναι τα μέτρα που προτίθεστε να λάβετε (κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ρύθμιση των χώρων στάθμευσης, ωράριο φορτοεκφορτώσεων ειδικά στα σούπερ μάρκετ, απομάκρυνση εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων κλπ) προκειμένου να βελτιωθεί η κυκλοφορία και η στάθμευση. (Επικεφαλής «Όμορφης Πόλης» Γραφίδου Γεσθημανή)
  6. Ποιες είναι οι πρωτοβουλίες που θα λάβετε ως Δημοτική Αρχή για την καλύτερη λειτουργία και για τη δημιουργία νέων κοινωνικών δομών, για την προστασία και τη στήριξη των κοινωνικά ευάλωτων οικογενειών του Δήμου μας (υγεία, διαβίωση, ψυχολογική στήριξη κλπ). (ΔΣ Ζαρκαδούλας Νικόλαος για την «Όμορφη Πόλη»)
  7. Ενημέρωση για τα έργα του μετρό (σε τι κατάσταση βρίσκεται το έργο, πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί, τι κυκλοφοριακές αλλαγές αναμένεται να γίνουν και τέλος τις προβλέπεται από τη μεριά της Δημοτικής Αρχής να γίνει για το κυκλοφοριακό πρόβλημα που θα προκύψει το προσεχές διάστημα). (Επικεφαλής «Νέα Προοπτική Καισαριανής» Μαζαράκης Ευγένιος).
  8. Συζήτηση και τοποθέτηση σχετικά με το ζήτημα της λειτουργίας του Πνευματικού Κέντρου και της στελέχωσής του γενικά και ειδικά. (Επικεφαλής «Ανυπόταχτη Καισαριανή – Αριστερή Αντικαπιταλιστική Κίνηση» Μιλτσακάκης Μιχάλης)
Μετάβαση στο περιεχόμενο