περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Κυριακή, 28 Απριλίου | 3:59πμ

ΖΩΗΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

04.03.2024

«Ο λαός της Καισαριανής δεν επαιτεί! Απαιτεί!» Αυτό υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος μιλώντας σε συγκέντρωση δημοτών της περιοχής του Τριγώνου στην πλατεία Αλεξάνδρου.

Ο Ηλίας Σταμέλος αφού αναφέρθηκε στο γενικότερο περιβάλλον που συνθέτουν οι αντιλαϊκές κυβερνητικές επιλογές σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της Αυτοδιοίκησης, τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει όσα δικαιούται ο λαός. Μόνο αν ενεργοποιηθεί ο λαός, σημείωσε, με μπροστάρη τη Δημοτική Αρχή, μπορεί να σπάσει η κυβερνητική πολιτική της υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης των Δήμων.

Στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ –πρόσθεσε- οι δήμαρχοι υπήρξαν «μανούλες» στις διαπιστώσεις. Όταν όμως η Λαϊκή Συσπείρωση έβαλε το «δια ταύτα», τσιμουδιά! Εμείς – τόνισε- συντονίζουμε τη δράση μας με όσους Δήμους έχουν τη ίδια λογική με εμάς. Με όσους Δήμους θέλουν να αγωνιστούν και δεν κρύβονται.

Με αφορμή τέλος το υπέρογκο χρέος των 2 εκατομμυρίων ευρώ που κληροδότησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, γεγονός που χαρακτήρισε «θηλιά», παρατήρησε ότι όσο χρηστή διαχείριση και να κάνει κανείς, δεν αρκεί για την επίλυση των προβλημάτων. «Δρόμους και για την πόλη και για τη γειτονιά θα ανοίξει αυτή η προσπάθεια που κάνουμε». Όπως λέμε στο σύνθημά μας «η πόλη έχει φωνή»! Kαι αυτή η φωνή πρέπει να ακουστεί δυνατά στις 30 του μήνα στη μεγάλη πορεία στην κεντρική λεωφόρο της Καισαριανής!

Μετάβαση στο περιεχόμενο