περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Σάββατο, 13 Απριλίου | 7:38πμ

Εκδήλωση ενόψει της Εθνικής Επετείου στο Δημαρχείο Καισαριανής.

20.03.2024

Εκδήλωση – συζήτηση με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου διοργάνωσε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου το Α’ ΚΑΠΗ Καισαριανής.

Στην εκδήλωση μίλησε η ιστορικός Αθηνά Δάρρα με θέμα «ας βάλουμε μέσα στα παραμύθια μας και μια πινελιά ιστορίας… Της ιστορίας εκείνης που όταν ο επαναστατημένος λαός πιστέψει στη δύναμή του και υψώσει ανάστημα, γίνεται γίγαντας πραγματικός».

Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τραγούδια αφιερωμένα στην Εθνική Επέτειο από την χορωδία του Α’ ΚΑΠΗ υπό την Δώρα Ζαμπέλη καθώς και χοροί από το χορευτικό τμήμα υπό την Βούλα Αθηναίου.

Χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους απηύθυνε ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος.

Παραβρέθηκαν ακόμη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόδημος Κατσαρέλης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού Κανέλλα Γεωργοπούλου και ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Κατημερτζής. Παραβρέθηκαν ακόμη η δημοτική σύμβουλος Στέλλα Σαρρηπαναγιώτου -εντεταλμένη για την «τρίτη ηλικία»-  καθώς και εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης «Νέα Προοπτική Καισαριανής». Τέλος, έδωσαν το παρόν εκπρόσωποι των συνταξιουχικών οργανώσεων και του παραρτήματος Καισαριανής της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο