περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Παρασκευή, 14 Ιουνίου | 12:23πμ

ΘΕΡΙΝΟ CAMP 2024 – ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

31.05.2024

ΘΕΡΙΝΟ CAMP 2024 – ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

Ερώτηση 1η : Παίρνω αριθμό πρωτοκόλλου με την αίτηση;

Απάντηση: Με την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων καταχωρείται στο σύστημα αριθμός πρωτοκόλλου για κάθε αίτηση, καθώς και ημερομηνία – ώρα υποβολής, ώστε να είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων.

Με την καταχώρηση των αιτήσεων επιστρέφει στο mail του υποβάλλοντος η αίτηση και η ακριβής ώρα και ημέρα υποβολής. Για να γίνει η λήψη mail απαιτείται από το σύστημα ο υποβάλλων να διαθέτει google λογαριασμό (gmail).

Ερώτηση 2η :Υπάρχει τρόπος ηλεκτρονικά να εκδώσω τη βεβαίωση φοίτησης του παιδιού μου στο Σχολείο;

Απάντηση: Μπορείτε να εκδώσετε τη  βεβαίωση  στο GOV.GR στη διεύθυνση  https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/attending-school χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας στο Taxisnet. 

Ερώτηση 3η : Μέχρι πότε και πού μπορώ να καταβάλω το χρηματικό ποσό;

Απάντηση: Με το πέρας της προθεσμίας των δηλώσεων και την ενημέρωση των επιτυχόντων, παρακαλείσθε να καταβάλετε το αντίστοιχο ποσό έως τις 14/06/2024. Η κατάθεση πραγματοποιείται μέσω τραπέζης στα παρακάτω στοιχεία:

Τράπεζα: Eurobank

IBAN: GR3702602860000160200285708

Κατά την πληρωμή θα πρέπει να αναγράφεται το ΑΦΜ του γονέα ή κηδεμόνα και το ονοματεπώνυμο του μαθητή στην αιτιολογία

Ερώτηση 4η: Η ιατρική βεβαίωση που έχω λάβει εντός της σχολικής χρονιάς 2023-2024 για τις δραστηριότητες του παιδιού μου είναι επαρκής ή θα πρέπει να εκδοθεί νέα;

Απάντηση: Η βεβαίωση που έχει εκδοθεί εντός της σχολικής χρονιάς 2023-2024  θεωρείται επαρκής.

Ερώτηση 5η: Ποια είναιη ευθύνη του γονέα για τη συμμετοχή του παιδιού στο camp;

Απάντηση: Ο γονέας ή κηδεμόνας μεριμνά για την έγκαιρη προσέλευση και αποχώρηση του παιδιού, την παροχή των κατάλληλων ενδυμάτων για τις δραστηριότητες, το κολατσιό του, τη συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό και την μη μεταφορά αντικειμένων αξίας από τον μαθητή (όπως ηλεκτρονικές συσκευές, χρήματα), την τήρηση εν γένει του κανονισμού λειτουργίας.

Ερώτηση 6η: Ποιος είναι υπεύθυνος από τον Δήμο; Τι προσωπικό θα υπάρχει στον χώρο;

Απάντηση: Υπεύθυνοι από τον Δήμο για το Camp είναι το Τμήμα Πολιτισμού, το Τμήμα Παιδείας και Αθλητισμού, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού Κανέλλα Γεωργοπούλου και πιο συγκεκριμένα για την λειτουργία του ο Δημήτρης Χρυσοβέργης, Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτισμού.

Το προσωπικό αποτελείται από εκπαιδευτικούς του πολιτιστικού κέντρου με μακροχρόνια εμπειρία, καθώς και προσωπικό που προσλαμβάνεται για τις ανάγκες του Camp με ειδική προκήρυξη και περιλαμβάνει άτομα με παιδαγωγική εμπειρία, επάρκεια.

Επιπλέον καταμερίζεται το εξής  βοηθητικό και επιστημονικό προσωπικό του Δήμου: Σχολικοί φύλακες,  σχολικοί καθαριστές, νοσηλευτικό προσωπικό, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγος. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο